Fotoklubi muljetab vabal teemal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hobifotograafide klubi tegevus on mitmekesine: korraldatakse näitusi, ühispildistamisi ja väljasõite.
Hobifotograafide klubi tegevus on mitmekesine: korraldatakse näitusi, ühispildistamisi ja väljasõite. Foto: Urmas Luik

Esmaspäeval avati Pärnu keskraamatukogu treppidel Pärnu fotoklubi aastanäitus “Vaba teema”.


“Fotograaf vaatab maailma natuke teistsuguse pilguga, ka siis, kui fotoaparaati kaasas pole. Eriti siis. Silm leiab alati mõne motiivi või vaate, mida peaks pildistama,” tõdesid näitusel osalenud amatöörid Silja Mäetamm ja Rita Talisoo väljapaneku avamisel.



Et tegemist on fotoklubi esimese näitusega, otsustati teemat mitte piirata. Iga klubiliige osaleb näitusel kahe vabalt valitud fotoga. Valdavalt on tegu looduspiltidega.



Pärnu fotoklubi esimest tegevusaastat tähistavast näitusest võtab osa 17 autorit: Janek Põldots, Kady Kalvet, Aleksei Morozov, Olev Mihkelmaa, Tambet Väärtmaa, Silja Mäetamm, Rita Talisoo, Danel Vaik, Kalju Sarapu, Lii Krass, Ave Höövel, Kersti Järva, Valmar Valdmann, Allar Tiisler, Andi Lõhmus, Tiiu Kimber, Meisi Volt.



“Oleme arenev sõpruskond, kellel on ühine huvi. Oleme tegelnud loodus-, makro-, stuudio- ja ööfoto ning valgusmaalinguga,” märkis MTÜ Pärnu Fotoklubi juhatuse liige Olev Mihkelmaa.



Klubi tegutseb jaanuarist 2009 ja üritused toimuvad kaks korda kuus. Korraldatakse autoriõhtuid, ühispildistamisi, väljasõite, klubisiseseid teemapildistamisi ja fotokonkursse. Info klubi tegevuse kohta on kodulehel http://parnufotoklubi.ee.



Näitus jääb avatuks 30. aprillini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles