«See vist ongi armastus» tõi ekraanile esimesed lembelood

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See vist ongi armastus
See vist ongi armastus Foto: Kanal 2

Kanal 2 ekraanil alustas neljapäeval uus sari «See vist ongi armastus», mille igas saates räägivad kolm armastajapaari oma väga isikliku ja kordumatu loo.

Lapsepõlvesõbrad Silver ja Anni tunnevad teineteist lapsepõlvest saati. «Mul oli see juba ammu plaanis. Võtsin Silveri rajalt maha,» rääkis Anni, et nende esimene suudlus leidis aset tema juures toimunud peol. Kuigi nad ei pea abielu kõige olulisemaks, tekkis neil õige tunne ja nad registreerisid abielu. Anni ja Silveri peres kasvab kolmeaastane tütar. Anni tunnistas, et raseduse ajal lõid tal hormoonid lakke ja ta on ülimalt tänulik, et Silver ta välja kannatas. Nende peres on püskid Silveri jalas.

Hinge ja Ermo kohtusid rongis, kus hakkaja noormees suutis häbelikult maatüdrukult ka suudluse välja meelitada.«Söötsid kõhu täis ja ütlesid, et nüüd registreerima,» meenutas Ermo, kuidas nad abiellusid. Hinge alguses emale ei öelnudki. Huvid on neil erinevad - Ermole meeldivad sport ja poliitika, Hinge armastab kontsertidel käia. Hinge ja Ermo abielu on kestnud 46 aastat.

Ott ja Anne kohtusid ülikoolis tänu Oti sõbrale. Nende naljasoon klappis kohe. Oti ja Anne esimene suudlus leidis aset ühisel peol ning tegemist oli noormehepoolse initsiatiiviga. Nüüd on nad koos olnud pea aasta. Kooselu on õpetanud neile üksteisega arvestamist. Ott tunnistas, et naistest on raske aru saada. Nende peres on mõlema jalas lühikesed püksid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles