Saagim ööbis koos Katsejänesega Solarises

Elu24
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katsejänes kutsus Saagimi romantilisele õhtusöögile
Katsejänes kutsus Saagimi romantilisele õhtusöögile Foto: Jelena Rudi
Lihavõttepühade paiku kolis Solarisse Katsejänes, kes otsustas, et elab ja ööbib keskuses terve nädala. Katsejänes soovib inimestelt koguda tuhandeid allkirju lubadusega iga päev midagi head korda saata. Kolmapäeval käis jänkuga õhtusöögil bravuuritar Anu Saagim, kelle jänku kustus öhtusöögi lõpetuseks ka endaga sohvale lebotama. 

Katsejänes palus Elu24 peatoimetaja õhtusöögile kohvikusse Komeet, kus nauditi kallist prantsuse šampanjat Veuve Clicquot Brut Yellow Label ning nooliti šokolaadi-trühvli torti. 

Jänku pajatas peatoimetajale oma elust Solarises.

Räägi nüüd ausalt, kas Sa päriselt ka ööbid Solarises? 

Ikka, ikka! See on selline süsteem, et õhtul kinno ja ma valin sellise filmi, mis on võimalikult pikk ja lõpeb hilja. Siis käin duši alt läbi ja siis on maja juba täiesti tühi. Siis diivan lahti voodiks ja magama. 

Kas Sul on Solarises täiesti vabad käed? Näiteks kui nälg öösel üllatab, siis lähed toidupoodi ja võtad mida süda lustib? Närid veidike kapsast, võtad väikese õlu...

Jah, kõik on lubatud. 

Aga kuidas on lood riietega, kui need mustaks saavad? Lihtsalt lähed ja võtad mõnest rõivapoest uued?

Jah. Nii ongi. Lähen võtan poest puhtad riided.

Kuhu Sa vanad paned?

Viskan prügikasti. Siin riideid jagub. Poode on siin ju väga palju...

Kus Sinu elutuba on?

Seal kõige all. Siin käib osa noori iga päev oma aega parajaks löömas. Osadega olen juba väga hea tuttav. Ainuke vahe on selles, et nemad istuvad seal diivanite peal niisama ning nemad võivad sellest ainult unistada, mida kõike mina siin teha saan. Kokkuvõttes saan palka ka veel.

Kuidas öö möödub? Kardad ka? 

Ei, ma olen nii väsinud õtuks, et jään kohe magama. Ainuke viga on see, et koristajad tulevad hommikul liiga vara tööle ja äratavad mu üles. 

Kas siin elamise ajal oled hakanud ka rohkem alkoholi pruukima? 

Võtan tavaliselt whiskyt jääga. Liigselt pole mõtet seda siiski tarbida, sest nagunii saab vähe magada ja päevad on suht rasked. Õhtul enne magamaminekut võtan ka kaks õlut, et tuleks parem uni. Ja kinos võtan ka mõnikord...

On see tõepoolest nii raske töö? 

Ega ta kerge pole, jäänud on õnneks vaid loetud päevad. Reedel on viimane päev. Kardan ainult, et lähen siin paksuks. Käin restoranist restorani roogi testimas. Näiteks tund tagasi tulin Lidost ja sõin seal superhead sašlõkki. 

Kui enne oli püksi suurus 33`, siis nüüd on juba 34`. Müüjad, kes täna mulle uued püksid andsid, tegid juba märkuse. 

Ja peale seda õhtusööki peaksin minema veel sushit mekkima. Oehh..., tead ma lükkan selle vist veidike edasi. 

Räägi pisut ka oma missioonist siin Solarises? 

Olen terve nädala kogunud inimestelt allkirju lubadusega iga päev midagi head teha. Näiteks lubadustele teisi kiita, naabrile kingitus teha või ületada teed ainult rohelise tulega.

Mis on homne lubadus? 

Oehh, seda mul ausalt öeldes polegi veel valmis mõeldud...

Ma võin Sind aidata. Kogume allkirju näiteks lubadustega külastada Elu24 portaali tulevikus vähemalt kolm korda päevas. Kas sobib? 

Ok! Sobib!

Kiika pildigaleriid! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles