Brasiilia politsei leidis mõrvatud inglanna pea ja jäsemed

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cara Marie Burke ja Mohamed D'Ali Carvalho dos Santos
Cara Marie Burke ja Mohamed D'Ali Carvalho dos Santos Foto: AP / Scanpix

Brasiilia politsei leidis mõrvatud inglanna keha küljest eemaldatud pea ja jäsemed.

17-aastase Cara Marie Burke´i torso leiti rohkem kui nädal tagasi Goiania linnast läbi voolava jõe kaldalt, kirjutab skynews.com.

Kohvris olnud torsolt puudusid aga pea ja jäsemed.

Kohaliku politseijuhi Carlos Raimundo Batistas sõnul tunnistas oma tüdruksõbra tapnud 20-aastane Mohamed D'Ali Carvalho dos Santos teo üles ning juhatas nad ka eemaldatud pea ja jäsemeteni.

Pea ja jäsemed leiti kotti pakituna Bonfinopolise linna lähistelt.

Politseijuht jätkas, et Santos tappis inglanna, kuna naine lubas mehe vanematele paljastada ta narkosõltuvuse.

«Santos tappis Burke`i, eemaldas ta pea ja jäsemed. Seejärel pistis ta naise torso kohvrisse. Pea, käed ja jalad pani aga kilekotti. Kohvri ja kilekoti viskas erinevatesse kohtadesse,» selgitas politseijuht Batista.

Ta lisas, et ülekuulamise jooksul on Santos oma lugu korduvalt muutnud. Vahepeal väitis Santos, et oli depressioonis oma politseinikust isa surma tõttu ja see omakorda viis tüdruksõbra tapmiseni.  

«Möödunud nädala lõpul kirjutas ta tunnistusele alla, jäädes viimase variandi juurde, milles ta tunnistas naise tapmist. Santose mobiiltelefonis olevad pildid näitasid, et pärast Burke´i tapmist tegi ta naise jäänustest fotosid,» nentis politseijuht.

Juhtumi uurimine jätkub ja mees antakse kohtu alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles