Printsessi-Maris: saate tegijad ja Dimi petsid meid kõiki!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Unistuste printsess - Dimi saatis koju Marise
Unistuste printsess - Dimi saatis koju Marise Foto: TV3

Kolmapäevaõhtuses saates «Unistuste printsees» šokeerisid Dimit ühe printsessikandidaadi vürtsikad fotod. Seega oli Dimi sõnul tal kerge otsustada, kes seekord koju saata - Marise seksipaljastused internetis olid tema jaoks liig. «Kui seksid kellegagi, siis hoia endale,» arvas Dimi.

Marisel aga on kõrini nendest valedest, mida tema kohta meedias levitatakse ning hüüdnimest, Seksi-Mari, mis talle külge poogiti ning ta on otsustanud oma suu Dimi ja terve saatemeeskonna kohta puhtaks rääkida.

Maris, pidid kolmapäeval saatest lahkuma, kuna Dimi sai Sinu päevavalgele ujunud seksipaljastustest šoki. On Sul enda kaitseks miskit öelda?

Mul on juba päris kõrini nendest valedest ja saate osavast kokkumonteerimisest, mis aitavad «Unistuste printsessile» tuure juurde keerata.

Oleks keegi minu käest küsinud Dimi suhte kohta Ailaga, oleksin rääkinud mis ma sellest arvan ja tean.  Aga nagu näha, on paljudel meediaväljaannetel parem tõde varjata ja teha Ailast meeleheitlik mõrd, kes nutab oma eksmeest taga.

Kas teil ei tgekkinud saate tegemise jooksul kordagi kahtlust, et Dimi võiks olla hõivatud mees või et kogu see vaba ja rikka välismaa poissmehe teema oleks väljamõeldis? 

Saatesse läksime kõik teadmisega, et see mees on vaba ja seda kinnitas meile ka saatetiim.
Siis kui Dimi viis meid Nikki Beach’ile, kus toimus Red Party, siis seal tuli minu juurde üks mees, kes oli kaameraid nähes väga üllatunud ja küsis, mis siin toimub?

Kui mees kuulis, et Dimi otsib läbi tõsielusarja endale naist, hakkas ta suure häälega naerma ja ütles mulle, et Dimi on juba kihlatud ja abiellub õige pea, et tal olevat ilus ja eksootiline kaasa.

Kas arvad, et saate tegijad varjasid seda teie eest?

See just ongi eriti kahetsusväärne, et saate produtsendid teadsid ka sellest kihlusest algusest peale. Seda kinnitas ka Aila mulle saadetud e-kiri, mille ma koju jõudes oma postkastist ledsin.

Aila on minuga veel mitmel korral, peale saate eetrisse minkut ühendust võtnud, ning ta on siiani väga löödud ja nördinud, et see saade nende abieluplaanidele Dimiga kriipsu peale tõmbas.

Kas Sa usud Aila juttu?

Need  kirjad on kirjutatud nii siiralt ja emotsionaalselt, täis hingevalu ja kurbust, mida on raske sõnadesse panna.  Ta mainis ka saate kohta teatud fakte, mida teadsid ainult saatetiim ja Dimi ise, siis sain asjale 101 protsenti kinnituse.

Naisena ma mõistan Ailat ja nende  kirjade lugemine tegi ka mulle väga haiget. Nüüdseks on nende suhe lõhutud ja naine rase. Mina teda kahjuks aidata ei saa, kuid ma loodan et ehk, kui saade lõpeb ja see suurem meediakära ükskord vaibub, palub Dimi Aila käest andestust.

Kuidas saab meedia inimeste tunnetel selliselt mängida ja viia Aila enesetapu äärele? Ka mõned tüdrukud tõsiselt kiindusid Dimisse, teadmata tema suhteseisust.

Ma saan aru küll, et skandaalsed saated meelitavad inimesi teleka ette, aga meedia peaks siiski aduma, kus algavad või kus lõpevad inimlikkuse piirid.

Kuidas Sa Dimit iseloomustaksid?

Kui rääkida  Dimist mõne sõnaga, kellena ta ennast seal saates näitas, siis ta on väga lihtne ja tubli mees, kes on suutnud ennast ise üles töötada. Oli tunda ka, et perekond on tema elus väga tähtsal kohal ja ta  arvestab ka oma vanemate arvamusega väga.

Vaatamata tema napile haridusteele , oskas ta  väärikalt meid kohelda ja oli igas mõttes džentelmen,  kuigi vahest tema naljad olid sellised, mis panid tüdrukuid ehmatusest üksteisele otsa vaatama. Aga õige pea me harjusime sellega ning võtsime teda sellisena nagu ta oli.

Kas Dimi käitumisest või jutust polnud siis aru saada, et tal on keegi?

Ise ta ei reetnud küll kordagi, ei oma käitumise ega jututuga, et tal on kaaslane olemas. Küll aga ei teinud ta mitte kordagi ühelegi tüdrukule lähenemiskatseid. Piirdus vaid nende armsate tervituspõsemusidega, mis kinnitas ka seda, et ta soovis truuks jääda Ailale.


Räägi enda seksipaljastustest, mis Dimit nii kohutavalt šokeerisid ja Sulle meedias Seksi-Mari templi otsaette pani?

Teadsin juba siis, kui  saatesse kandideerisin, et kõik minu blogid ja väga skandaalsed pildid tõmmatakse uuesti ajakirjandusse.

See blogi, kui nii öelda võib, on tegelikult raamatuidee ühest 31-aastasest naisest. Kuidas saakski üks 19-aastane plika reaalselt teha sellist eksperimenti? Mida minusugune nolk üldse seksist teab? Mitte midagi!

Seega kirjutasin demoversiooni raamatust. Selleks läks vaja küllaga fantaasiat, et see valmis teha. Aga tegin ära! See demo idee tuli mul aga ühest MTV saatest... Nüüdseks on see valmis saanud ja vaja veel kaante vahele panna.

Kas Seksi-Mari nimi teeb Sulle haiget?

Õnneks olen  jõudnud, vaatamata oma noorele vanusele, suhteliselt  paksu naha selga kasvatada ja kui aus olla, ega mind nii väga enam häirigi, mida minust kirjutatakse. Avaliku elu tegelane peabki kriitikat kannatama või hoidku madalt profiili ehk olgu «nähtamatu».

Mis see saade Sulle andis?

Olen saanud  kaks tööpakkumist: minuga võttis ühendust üks ajakiri, et ma loeks läbi nende soovitusel teatud raamatuid ja annaks sellele oma hinnangu/arvustuse. 

Teine pakkumine tuli mulle ühest tantsutrennist, et kas ma äkki sooviks olla seal treener. Mõlemale pakkumistele andsin jaatava vastuse.

Seega, võin julgelt soovitada kõigile neile, kes on edevad ja taluvad kriitikat, et võtke sellistest saadetest kindlasti osa.

Kui julged ja oskad ennast meediale õigesti müüa, kasvõi väga skandaalselt, võid saada sellest kasu.

Ja kindlasti võin lisada, selles saates osaledes sain ma ikka väga hea  meediakogemuse, mida ei ole võimalik mitte mingisuguse raha eest osta.



 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles