Von Krahlis esineb täna kuulus taani indiebänd

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Efterklang
Efterklang Foto: promo

Taani indie-elektroonika bänd

Efterklang

annab, neljapäeval, 8.aprillil Von Krahli baaris kontserdi, õhtu avab Ameerika multiinstrumentalist Heather Broderick.


Lisaks imelisele muusikale on kõigil huvilistel võimalik kuulama tulla bändiliikme ja manageri Rasmus Stolbergi ettekannet bändi arenguloost.

Tallinnasse jõuab Efteklang oma Skandinaavia tuuri raames, mis tutvustab nende 22. veebruaril kultusliku plaadifirma 4AD alt ilmunud värsket albumit «Magic Chairs». Õhtu avab Portlandist pärit multiinstrumentalist Heather Broderick soolokavaga. Heather on olnud Efterklangile abiks nii viimastel albumitel kui ka kontserttuuridel, astudes üles nii vokaalil, klaveril, tšellol, kitarril kui flöödil. Eelmisel aastal andis Heather välja ka debüütalbumi «From the Ground». Heatherit on võrreldud näiteks Hope Sandoval'iga ning lisaks Efterklangile on ta üles astunud bändides Horse Feathers ja Portland Cello Project.

Efteklangi julgust ja omanäolisust on imetlenud nii muusikakriitikud kui fännid, kuid täiesti eraldi väärib tähelepanu aga ka nende karjääri edulugu - kooliaegsed sõbrad, kes hakkasid bändi tegema ning rajasid oma jõududega plaadifirma Rumraket, mis on tänaseks peale Efterklangi enda albumite andnud välja ka sõber-bändide Grizzly Bear, Taxi Taxi, Our Broaken Garden, Amiina ja veel mitmete põnevate artistide plaate. Plaadifirma töö kõrvalt on bänd ise korraldanud oma maailmaturneesid, saanud ülemaailmsed kokkulepped plaadifirmadega the Leaf ja 4AD, loonud koos sõpradega imelisi muusikavideoid, kujundanud ise albumeid ning teinud koostööd erinevate artistidega eri-kontinentidelt.

Kõigile, kel huvi kuulata, kuidas Efterklangi karjäär just selliseks on kujunenud ning kuidas selleni jõuti, annab bändiliige ja manager Rasmus Stolberg huvilistele tunniajase intervjuu. Intervjueerivad Mauno Meesit (Sinine), Toomas Olljum (Ewert and the Two Draggon ja Bedwetters) ja Helen Sildna (Tallinn Music Week). Oodatud on eelkõige Eesti muusikud ja managerid, aga ka kõik teised huvilised.

Ajakava
18:00 - 19:00 Vestlusring Rasmus Stolbergiga (tasuta)
19:00 uksed avatud publikule (pileti hind 350.-)
20:00 Heather Broderick live
21:00 Efterklang live

Vaata videot!
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles