Aprillikuises Oma Maitses õpetab humorist Mart Juur, milliseid komme tasub süüa ning kuidas teha õige valik.
Mart Juure nurjatu nipp
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muuhulgas annab ta kasuliku, kuid üsna nurjatu nipi, kuidas tuleks süüa Linnupiima kommi.
Linnupiima kommid on pealtnäha ühesugused, kuid täidis on erinev - pruun, valge ja kollane. Mart soovitab kommi otsast õrnalt näksata, nii et šokolaadiliistak suhu kukub - nõnda saab teada, mis värvi täidisega on tegu.
Vähem maitsva täidisega komm tuleb karpi tagasi sokutada ning jätkata konsumeerimist, kuni «see õige» on leitud.