Kroonika uueks peatoimetajaks saab Krista Lensin

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestimaa uhkus 2009 auhinnagala, Krista Lensin
Eestimaa uhkus 2009 auhinnagala, Krista Lensin Foto: TV3
Seltskonnaajakirja Kroonika uueks peatoimetajaks saab Krista Lensin.

Krista Lensin on meediavaldkonnaga tihedalt kokku puutunud, olles aastaid töötanud teleproduktsiooni ettevõttes Filmimees produtsendi ja saatejuhina mitmete Eesti edukate teleprojektide juures.
Krista Lensin on lõpetanud Moskva Riikliku Plehhanovi-nimelise Majandusiinstituudi majanduse erialal.

«Krista on küll meediavaldkonnas iseõppija, kuid temaga seotud teleprojektidest võime näha, et sellevõrra rohkem panustab ta oma ettevõtmistesse energiat, värskeid ideid ja temale iseäralikku sära,» ütles Ajakirjade Kirjastuse juhatuse esimees Mart Luik.

«Olen tulvil positiivseid emotsioone, tahet ja innustust olla silmitsi võimalusega juhtida Eesti meelelahutusmaailma vaieldamatult kõige sisukamat ja oodatud-kardetud ajakirja. Koos olemasoleva tugeva meekonnaga on minu soov muuta ajakiri veelgi glamuursemaks, naiselikumaks ja kõneainet pakkuvamaks,» vastas Krista Lensin küsimusele, milliste emotsioonidega ta tuleb Kroonikat juhtima. Pikka eksklusiivintervjuud saab lugeda www.kroonika.ee lehel.

Seltskonnaajakirja Kroonika esimene number ilmus aastal 1996. Selle aja jooksul on ajakirjal olnud neli peatoimetajat: Maire Aunaste, Einar Ellermaa, Ingrid Tähismaa ja Margus Müil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles