Bondi filmi tunnuslugu vedas Tallermaad-Uusküla alt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tauri Tallermaa ja Merilyn Uusküla
Tauri Tallermaa ja Merilyn Uusküla Foto: Karli Saul

Seni telesaates «Laulud tähtedega» rohket punktiskoori nautinud Tauri Tallermaa ja Merlin Uusküla ei mõista, kuidas kohtunikud punkte jagavad.


«Punktide andmine on paraku väga subjektiivne,» vaatab mälutreener Tauri Tallermaa tänases Õhtulehes tagasi hetkele, kui Bondi filmi tunnuslugu «Goldeneye» tõi paarile kohtunikelt vaid kasinaid punkte.

Uusküla hindab küll heaks kohtunike kommentaare, aga esituse eest saadud punkte ebameeldivaks üllatuseks. «Pean silmas just Peeter Rebase nelja punkti. Tekkis küsimus, mida siis ikkagi hinnatakse?» ahhetab Uusküla, kes usaldades oma intuitsiooni juba enne teadet vajadusest lisalugu esitada kleiti vahetas.

Kohtunik Peeter Rebase sõnul tundus talle paari võistluslugu «Goldeneye» esiatatud «kummalises võtmes». Lisaloona esitatud Abba «S.O.S» lunastas Tallermaa-Uuskülale pääsme järgmisesse saatesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles