Preili Pipar avab uksed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel nädalal avatakse Tallinnas Baltika kvartalis Eest moe- ja disainipood Preili Pipar, see on Tartu poe Camyland laiendus
Sel nädalal avatakse Tallinnas Baltika kvartalis Eest moe- ja disainipood Preili Pipar, see on Tartu poe Camyland laiendus Foto: Array
Tartus edukalt tegutsev Eesti moe ja disainpood CAMYLAND  on saanud uue nime ja laieneb Tallinnasse! Uus pood PREILI PIPAR avab uksed juba sel neljapaeval, 8.aprillil Baltika Kvartalis, veerenni 24.

PREILI PIPAR ühendab endas Eesti andekaid disainereid, kunstnikke ja lihtsalt hea kasitööoskusega inimesi, kelle eesmärgiks on tuua unikaalne disain ja kasitöö iga inimeseni.

Poe loojad soovivad, et kliendil oleks lisaks kiirmoe kettidele võimalus valida ka Eestis toodetud rõivaste ja ehete vahel. PREILI PIPAR suudab pakkuda Eesti disaini konkuentsivõimeliste hindadega ja omab laia valikut. Poest leiab palju reuse ideid ja põnevaid tehnkaid.

PREILI PIPRA tootevalikus on esindatud: rõivad, ehted, kotid, peakatted, lõhnaküünlad ja palju huvitavaid kingiideid!

PREILI PIPAR on julgele ja originaalsele naisele, kes teab, mida ta tahab!
Avamisnädalal antakse igale ostjale kaasa lõbus kingitus!
PREILI PIPAR ootab Sind külla E-R 12-19 ja L 12-17

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles