Loeng tutvustab poiste hingeelu

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil olev poiss ei ole juhtunuga seotud..
Pildil olev poiss ei ole juhtunuga seotud.. Foto: Caro / Scanpix.

Poisi kasvatamisel puutuvad lastevanemad kokku kõige erinevamate proovikividega. Ilmselt pole paljudele tundmatud olukorrad, kus lasteaialaps ilma märgatava põhjuseta karjudes ennastunustavalt põrandale viskub või mõne koolipoisi suhtlemine vanematega piirdub päevast päeva vaid paari napi sõnaga.


Paljud lastevanemad piirduvad oma poja agressiivsele käitumisele hinnangut andes lihtsa tõdemusega: «Ta on ju poiss.»
Loeng poiste hingeelust, mille korraldab MTÜ Süda-Eesti Sotsiaalkeskus, algab teisipäeval, 6. aprillil kell 18 Paide autokoolis Lai 6, lektorid on Ardo-Heiki Ingar ja Bruno Braun.

Keskuse juhataja Kaidi-Ly Välb ütles, et loengus arutlevad lektorid, mida on võimalik teha selleks, et poistest saaksid sirgudes tasakaalukad ja rikkaliku tundeeluga mehed. «Loengu kaudu oma lapsepõlve meenutades võib ka lastevanematel avaneda uus vaatenurk sellest, kuidas teda kasvatati, millist mõju on see tema täiskasvanuelus avaldanud ning milliseid vigu oleks võimalik oma poja kasvatamisel vältida,» lausus ta.
Osalussoovist tuleb anda teada ja täiendav infot võib küsida aadressil: kaidily@sesok.ee või telefonil 5340 2705. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles