Laulja Tiiu Kiige lapsed kannavad erilisi nimesid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2010 - Pidu ja trall Greenroomis - Tiiu Kiik
Eesti Laul 2010 - Pidu ja trall Greenroomis - Tiiu Kiik Foto: Jelena Rudi

Tänavusel «Eesti laulu» konkursil looga «The One and Only - Love» finaali jõudnud lehviva kleidiga Tiiu Kiik armastab looduslähedust ning peab lisaks muusikutööle ka sihikindla pereema ametit.

 
29-aastasel Tiiul ja tema mehel Kaidol kasvab kodus kaks tütart - viieaastane Täheke ja kolmene Tuule-Säde, kirjutab Naisteleht.

Esimesele tütrele nime otsides pakkunud isa lapse nimeks Rahulik, kuid kuna Tiiule see nimi üldse ei meeldinud, pakkus mees Tähekest ning nõnda see jäigi.

Teise lapse nimega tuli vanematel kaua pead murda, kuid lõpuks jäid sõelale nimed Tuule ja Säde ning nõnda saigi väike tüdruk, kes haigla asemel koduseinte vahel sündis, endale lennuka nime Tuule-Säde.

Looduslähedast elustiili pooldav pere sööb taimetoitu, loobus laste kasvatamisel Pampersi mähkmetest ning on otsustanud lapsi mitte vaktsineerida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles