Ooperilaulja Levandi osaleb Matrixis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirjo Levandi
Pirjo Levandi Foto: Toomas Huik

Täna vabakutselise elu elav endine ooperiartist Pirjo Levandi praktiseerib salapärast mõttegümnastikat ja palub abi inglitelt.


Levandi (41) lemmikuks on distsipliin Maagiline Matrix, kirjutab Õhtuleht. Et end vormis hoida ja elus edasi jõuda, tuleb õpetuse järgi lahendada olukordi informatsioonimustrite muutmise teel. Lähemat ülevaadet oma tegevusest Levandi aga ei anna, «otsige internetist

, soovitab ta vaid.

Lisaks infotöötlusele kuulub Levandi ellu suhtlemine inglitega. Kuna need taevased olendid olevat ilma vaba tahteta ja seega suutmatud omapäi inimesi aitama, tuleb lauljanna sõnul neile kindlasti konkreetne soov sõnastada, millist abi vaja oleks.

Levandi on kaalunud end ka töötuna kirja panemist, kuid kui tuleb järjekordne tööots, see mõte kaob, räägib ta. Levandi on osalenud viimasel ajal pisirollidega lavastaja Roman Baskini draamalavastutes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles