Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Maksa-riisikotletid

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Maksa-riisikotletid
Maksa-riisikotletid Foto: Sille Varblane

1 dl toorest riisi ehk 3 dl keedetud riisi


700 g maksa


1 sibul


2 tl soola


musta peenpipart


1 peenelt riivitud porgand


3 spl jahu


3 muna


Toores maks purustada köögikombainis peeneks. Proovisin ajada läbi hakklihamasina, kuid selle jaoks on maks liiga pehme, kippus tagasi üles tulema, oli raske masinast läbi saada.

Sibul hakkida peeneks. Purustatud maksale lisada riivitud porgand, sibul, keedetud riis, jahu ja munad, segada ühtlaseks.

Küpsetamiseks tõsta lusikaga õlisele pannile kotletid.

Lisandiks pakkusin lintnuudleid ja hiina kapsa-porgandisalatit.

http://www.toidupildid.blogspot.com

Copy
Tagasi üles