Kaubanduskeskused kutsuvad üksteise võidu ostlema

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii Pärnu Keskus, Kaubamajakas kui ka Port Artur meelitavad sel nädalavahetusel ostjaid suurte allahindlustega.
Nii Pärnu Keskus, Kaubamajakas kui ka Port Artur meelitavad sel nädalavahetusel ostjaid suurte allahindlustega. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Sel nädalavahetusel korraldavad Pärnu suurimad kaubanduskeskused taas ostukampaaniad, mille käigus toimuvad nii laadad ja üritused kui saab soetada kaupa tavahinnast soodsamalt.


Pärnu Keskuse turundusjuhi Kristi Raidla teatel kestab südalinna ostukeskuses reedest pühapäevani teist korda "Ostupidu", mille ajal teevad keskuse kauplused palju häid peopakkumisi ja hinnad on soodsamad kuni 70 protsenti.

Kampaania raames toimub Pärnus teist korda Sangari suur laomüük, kus pakutakse särke, pluuse ja teksaseid väga soodsate hindadega.

Kolmel kampaaniapäeval 11-18 on keskuse kolmandal korrusel avatud laste mängutuba, kuhu laupäeval kell 13 ootab lapsi külla Piraat ja pühapäeval samal ajal Karlsson katuselt.

Keskusel on kavas üllatusi ja aktiivsemate ostlejate vahel loositakse välja auhindu.

Samal ajal toimub kaubanduskeskuses Kaubamajakas kevadhooaja alguse puhul kuuendat korda "Ostupromenaad".

Kaubamajaka turundusjuhi Annely Kevade teatel tulevad 50 kauplust ja teenindusettevõtet "Ostupromenaadile" välja oma kõige moodsamate ja soodsamate pakkumistega.

"Kaubamajaka "Ostupromenaad" on mahukas ostukampaaniaga, kus on liidetud kauplemine ja meelelahutus," rääkis Kevade. "Kaubamajaka koridorid muudetakse kampaania ajaks promenaadiks, mida ääristab moe- ja hooajakaup ning tehakse arvukalt sooduspakkumisi."

Kaubamajaka "Ostupromenaad" algab reedel kell 10 ja lõpeb pühapäeval kell 20. Kõigil kolmel päeval ootab külastajaid palju üllatusi ja meelelahutuslik programm kliendimängude, Vello Vaheri beebi- ja väikelaste võimlemiskursuse, lastekaraoke ning rammumehe võistlusega.

Samuti näeb kevadmoe ja pruutkleitide moeetendusi, lasteteatri Trumm etendusi ja lõbusaid maskotte. Ka Kaubamajakas korraldab "Ostupromenaadi" ajal auhinnamänge.

Port Arturi kaubanduskeskuses algab pühapäevani kestev suur ostukampaania “Hinnakomöödia” juba neljapäeval.

Reklaamiagentuuri Wigur Port Arturi projektijuhi Margit Kurni sõnade järgi on “Hinnakomöödia “naeruväärsete hindadega müük neljas vaatuses Port Arturi kahe maja kõigis kauplustes.

Neljapäeval algava “Hinnakomöödia” ajal on kaubanduskeskuse kauplustes hinnad all kuni 60 protsenti.
 
Samuti saab kampaania ajal kaubakeskuses vaba aega sisustada. Nii on reedel ja laupäeval Port Arturis kohal humorist Nalja Nabani, miimid, naeruteraapia ja näeb improviseeritud naljaetendust “Fun Off”. Osaleda saab loteriis.

Laupäevase hinnakomöödia festivali raames on taas avatud taaskasutuslaat ja roheline laat.

Taaskasutusturgu korraldava MTÜ Helmi juhataja Krista Nõmm kutsub sedapuhku kõiki osalema uuel laadal “Mälestuste laegas”.

Laadale oodatakse mitte ainult riideid, vaid ka muid vanu asju: nõusid, samovare, rattaid, ehteid, toole, lampe ja muud vana mööblit.

Neljandat korda toimuva rohelise laada eestvedaja Marko Põldsam tõdes, et talutoodanguga kaupleva laada olulisim uudis on päris uued kaupmehed.

„Kui seni on olnud Eesti ja Läti müüjad, siis sel korral on kohal leedulasedki,” märkis Põldsam. „Kaubaks on neil puitesemed ja portselan: nõud ja vaasid, aga ka kivipotid, millega annab teha ahjuroogasid.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles