Metallica kontserti soojendavad Fear Factory ja Gojira

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metallica ringlava
Metallica ringlava Foto: BDG

Selgusid 18. aprillil Saku Suurhallis toimuva Metallica soojendusesinejad ja müügile lasti piiratud kogus lisapileteid.


Pileteid müüakse ainult Ticketpro internetipoes www.ticketpro.ee, Ticketpro kassas Solarises ning Eesti Kontserdi kassades Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis ja Narvas.

Lisaks pehmetele klubitooli istekohtadele pandi müüki ka piiratud koguses seisukohti. «Metallica produktsioonijuhid käisid Saku Suurhallis koha peal ning veendusid, et põrandale on võimalik lisada piiratud koguses seisukohti. Samuti saab osta broneeringust vabanenud mugavatele klubitoolidele istekoha pileteid,» rääkis BDG Music tegevjuht Eva Palm.

Metallica annab Tallinnas kontserdi suurejoonelise maailmaturnee «World Magnetic Tour» raames. Esimest korda Eestis annab bänd võimsa sisekontserdi, samuti saab esimest korda Eestis näha produktsiooni, kus lava on paigutatud Saku Suurhalli saali keskele. Uudse lavalahendusega on bändi kontakt publikuga parem, garanteerib vahetu kontserdielamuse ning hea nähtavuse lavale igast saali osast.

Unikaalsel 360-kraadisel ringlaval astuvad Metallica soojendajatena üles kaks võimsat bändi. Esimesena astub lavale Prantsusmaa metalbänd Gojira. Teise soojendusbändina astub üles Fear Factory. Pärast 6-aastast eemalolekut naasis Dino Cazares bändi ning leiti taas ühine keel ning selle aasta alguses anti välja uus album «Mechanize».

«Fear Factory on ka varem Eestis esinenud ja toona tundus küll, et rahvas tõstab Club Hollywoodilt katuse,» rääkis BDG Music tegevjuht Eva Palm ning lisas, et tegemist on omamoodi väikse metal-festivaliga, kus ligi 4 tunni jooksul saab näha ja kuulda kolme maailmakuulsat bändi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles