Kuue lapse ema Tatjana võitis «Tõehetkes» 200 000 krooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tatjana Peetersoo saates Tõehetk
Tatjana Peetersoo saates Tõehetk Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 hittsaates «Tõehetk» püüdis miljonit 52-aastane tõlkija Tatjana Peetersoo.

Tartust pärit Tatjanal ehk Janal on magistrikraad teoloogias, ta on abielus ja tal on kuus last. Temaga olid stuudios kaasas tütar, mees John, sõber ja klassiõde.

Küsimused ja vastused

Esimene tase - võimalik võita 10 000 krooni 

1. Kas sa tunned, et oled nagu Hunt Kriimsilm, kellel on üheksa ametit ja kümnes nälg? EI.

2. Ka sa oled sageli tundnud süümepiinu, sest olid oma kuue väikese lapse kõrvalt pidevalt ära? EI. Jana ütles, et ei olnud pidevalt ära ja oli 12 aastat oma kuue lapsega kodus.

3. Kas sulle on sisimas hinge läinud külajutud, kui sind kutsuti litsiks ja puskariajajaks? EI. Jana selgitas, kust kõlakad tekkisid. Üksik naine läks maale elama ja tal oli palju lapsi - loomulikult peeti litsiks. Kuna ta ka laudas tööl ei käinud, levisidki jutud, et Jana ajab puskarit.

4. Kas sa arvad, et oleksid näitlejana jõudnud kaugemale kui Maarika? Jana tahtis muuta valedetektori all antud vastust ning öelda «Ei.» Sõbrad otsustasid lahendada segase olukorra, vajutasid nuppu ning Janale esitati uus küsimus. Kas oled kunagi kandnud aluspesu kirjaga «Sexy Mama» JAH. «Ja kannan praegugi!»

5. Kas oled näinud jumalikku ilmutust? JAH.

6. Kas sa oled kirikus seksinud? EI. «Seal on väga külm esiteks! Ja väga kõvad pinnad. Lisaks on see hoone hoopis muuks eesmärgiks tehtud,» naeris Jana.

Teine tase - võimalik võita 25 000 krooni

7. Kas oled pettunud oma Eesti tööandjates, sest nad ei pea oma lubadustest kinni? JAH. Jana selgitas, et üks konkreetne tööandja jäi talle lihtsalt võlgu.

8. Kas sul on kahju, et sa raiskasid Luxembourgis teenitud raha mõtlematult ära ja ei mõelnud tulevikule? EI.

9. Kas sa arvad, et valge rass on targem kui must? EI.

10. Kas sa oled kunagi seltskonnas kiidelnud sellega, et üks sinu tütardest on abielus Aafrika printsiga? JAH.

11. Kas sa oled oma tuttavate ees tundnud piinlikust, kui nad on teada saanud sinu abielust neegriga? EI. Jana on mehele selgitanud, et sõna neeger on eesti keeles igasuguse halva varjundita. Jana rõhutas, et on pigem uhke selle üle, et on abielus neegriga.

12. Kas sinu abikaasa John on kunagi sinu eest varjanud midagi, mille ilmsikstulek oli sinu jaoks suur šokk? JAH. Jana ei soovinud sellest üldse rääkida. Jana selgitas, et see oli täiesti objektiivne asi, mis ei olenenud Johnist endast. Jana ütles, et oli kaks kuud šokis.

Kolmas tase - võimalik võita 100 000 krooni

13. Kas sa oled mõelnud, et seks neegriga on nauditavam kui seks valgega? EI. Jana sõnul ei saa nii üldiselt rääkida, vaid konkreetsetest inimestest.

14. Kas sa arvad, et sinu abikaasa petab sind teiste naistega? JAH.Jana ütles, et sellest pole midagi, sest juba eelmine abikaasa pettis ja palju koledamalt.

15. Kas sa oled võtnud raha vastu Johnilt, kes abiellus sinuga elamisloa saamise eesmärgil? JAH. Jana arvates oli küsimuse asetus jälle vale. Ta kinnitas, et abiellumise põhjuseid oli hoopis rohkem ning loomulikult on ta mehelt raha saanud. 

Sõprade õhutusel otsustas Tatjana edasi mängida.

Neljas tase - võimalik võita 200 000 krooni

16. Kas sa oled tundnud, et lapsed pole sinu abielu Johniga heaks kiitnud? EI. 

17. Kas sa tunned, et oled teinud midagi ebaseaduslikku, abielludes Aafrikast pärit mehega? EI.

18. Kas sa tunned, abiellusid Johniga eelkõige halastusest? EI.

Tatjana otsustas 200 000 krooni välja võtta.

«Tõehetk» on Kanal 2 eetris pühapäeviti kell 20.05.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles