Ivo Nikkolo: kevadmood tuleb kolmes dimensioonis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivo Nikkolo kevad 2010
Ivo Nikkolo kevad 2010 Foto: Ivo Nikkolo

Ivo Nikkolo keerab kevadel maha talve läbi valitsenud  magusat romantikat ja rikkalikku luksust ning eelistab põnevaid lõikeid ja uusi julgeid värve. Hooaja lemmik on erinevates variatsioonides sinine, ilma teevad loodust imiteerivad mustrid, «Avatar» ja kolmedimensioonilise maailma võlu.



Ivo Nikkolo disainerid on kevadmoe ideid ammutanud sportliku tüdruku garderoobist ning surfikalipsode liibuvast joonest. Merearmastusele vihjab ka hooaja lemmikvärv -

rohekassinine

.

Tasakaalustuseks leiab kollektsioonist ka beeže ja pruune toone, kontrasti loovad fuksiaroosa ja erkroheline. Pidulikumaks puhuks soovitab bränd futuristlikke hõbedatoone ning jõulist punast.

Moodne naine eelistab kevadel romantilistele sitsidele-satsidele keha rõhutavat seksikat võitlusvormi. Suurt tähelepanu pälvib futuristlik stiil, kus põhivärvideks on must, hall, hõbe ja sinakasroheline.

Olulisteks elementideks on rõhutatud õlad, lukud, needid, kontrastsed kandid ja hõbe. Julgemad riietavad end hõbedasse kleiti või kostüümi, tagasihoidlikumad piirduvad hõbedaste aksessuaaridega.

Kui vaoshoitud kevad muidu sädelusi ei salli, siis litrid on endiselt moeareenil. Litrid kaunistavad õhulisi blusoone, kudumeid, kleite ja kotte.

Kleidimood soosib arhitektuurseid vorme - endiselt on moes suured õlad ja põnevate kaunistustega varrukad.

Suureks moeteemaks on kukkuvad ja pehmelt voogavad kangad. Just innovaatilistel kangastel on oluline osa Ivo Nikkolo kevadkollektsioonis.

Moes on nahaimitatsioonid, perforeeritud ning 3D-efektiga kangad. Kangamoes väljendub kaks kontrasti: ühelt poolt õhkõrnad šifoonid ja organzad, teisalt praktilised puuvillad, spordist inspireeritud tehnilised materjalid, struktuursed pinnad ja paberõhuke nahk.

Tõelise comebacki teevad püksid, mis on tõusnud moelemmiku staatusesse. Kõige popimad on ülikitsad retuusilaadsed püksid või puusalt volditud haaremipükste mõjutusega püksid.

Trendikad proovigu disainerite soovitusel toppida püksid otsapidi jalatsite sisse. Teine moelemmik on pükskostüüm, mis mängib poiss-tüdruk-mees-naine olemise piiril.

Pükskostüümid on klassikalised, lihtsad ning üherealised, millele annavad aktsenti julgemate moeelementidega, näiteks 7/8 pikkuses püksid.

Vastukaaluks viimastel hooaegadel levinud arvuti poolt loodud digitaalsetele mustritele on hetkel moes käsitsi maalitud pindu ning loomanahku meenutavad mustrid. Vaoshoitud romantika väljendub tagasihoidlikes mustvalgetes ja pruunides toonides lillemotiivides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles