Läti astronaudid maanduvad Tartus 2. aprillil

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti bänd Astro`n`Out
Läti bänd Astro`n`Out Foto: promo

Reedel, 2. aprillil esitleb Tartus Genialistide klubis oma uut singlit


«Geometry» Läti bänd Astro`n`Out.


2003. aastal tegevust alustanud Astro`n`Out on hetkel üks populaarsemaid ansambleid Lätis. Eelmise aasta lõpus oma kolmanda albumi «Geometrija» avaldanud kollektiivi diskograafiasse kuulub veel akustiline album «Astro`acoustic» (2008) ning 2006. aasta Läti muusikaauhindade galal aasta parimaks albumiks tunnistatud «Kush Kush».

Astro`n`Out tungis kuulajate südamesse juba esimese singliga «Monsters», millega võeti osa Balti Uue Muusika Edetabelist. Lugu jõudis ka Eestis Raadio 2 eetrisse ning Astro`n`Out oli esimene välisartist, kes saates R2 ive kontserti andis. Albumi «Kush Kush» teine singel «Dala Rigas» tõusis uba kõikvõimalikes Läti edetabelites esikohale ning sellest sai aasta üks mängituim lugu.

2008. aasta augustis oli Astro`n`Out soojendusesineja ansamblile Brainstorm nende suvisel Läti tuuril. Bändile on saanud tavaks tutvustada igat albumit kontsertiga Riia kõige suurimas klubis «Sapnu Fabrika» ning kõikidel kordadel on klubi olnud väljamüüdud.

Bänd on andnud arvukalt kontserte ning esinetud on isegi Hiinas. 2. aprillil astub Astro`n`Out Genialistide klubis lavale koos ansamblitega Ewert and The Two Dragons ning Mild.

Vaata allpool lätlaste videotervitust ja kuula nende uut singlit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles