B2H pürib uue videoga välismaale

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jyrise ja B2H filmisid oma video singlile "Amazing" Pärnu spordihallis.
Jyrise ja B2H filmisid oma video singlile "Amazing" Pärnu spordihallis. Foto: Erakogu

Pärnust pärit hiphopiartist B2H avaldas koos soome artisti Jyrisega singli „Amazing", mille videoga üritab paar teha ilma nii Youtube'is kui Eestist väljaspool.


„Tegu on hiphopi stiilis teosega, millega proovime purustada Youtube'is enim vaadatud Soome ja Eesti muusikavideote rekordi," avas B2H ehk kodanikunimega Andres Selgoja. „Lugu ise peaks jõudma juba sel nädalal Eesti raadiotesse, videot peaks hakkama näitama Soome MTV, Alo TV ja Kanal 7."

Selgoja kinnitusel proovib ta singliga õnne ka Inglismaal.

„Eks see ole mu jaoks natuke must maa, aga saadan sinna raadiotele plaate, üritan DJdega kontakti saada, vahest mingit tagasisidet ikka saab," lootis Pärnu muusik. „Siis paistab, kas on mõtet ingliskeelseid lugusid edasi teha või keskendun edaspidi Eestile."

Noore soome muusiku Jyrisega kohtus B2H aga tänu Kanal 2 uudistemagasinile „Reporter".

„"Reporter" näitas minu videot „Kaitseinglid" ja Jyrise oli just samal ajal Eestis ning nägi seda klippi telerist," teadis Selgoja. „Pärast seda otsis ta mu üles ja nii sai meie koostöö alguse."

Noorte hiphopparite ühisloo sõnad kirjutasid mehed kahasse, muusika tootis B2H. Video „Amazing" võtted toimusid Pärnu spordihallis green screen tehnoloogiaga ehk videos toimub tegevus arvutiga loodud keskkonnas.

„Jyrise jaoks on see küll debüütsingel, kuid usun, et lähimal ajal tuleb tal Soomes suur tõus," märkis B2H. „Levitasime videot Facebooki keskkonnas ja sealtkaudu võttis Jyrisega ühendust üks väga tuntud Soome laulja, kes pakkus talle koostööd."

B2H ja Jyrise tahavad purustada uue muusikavideoga vaatajate rekordid.

B2H võitis tänavu „Eesti otsib superstaari" remikside võistluse. Eesti juurtega Soomes resideeruv Jyrise liitus mõni aasta tagasi nimeka Helsinki Freedom Recordsiga ja hakkab sel aastal valmistama oma debüütalbumit.

Vaata ka B2H ja Jyrise värsket videot „Amazing"!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles