Simson: Jürgen Ligi emotsionaalne intelligentsus on puudulik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Ligi.
Jürgen Ligi. Foto: Liis Treimann

Pärnu linnapeakandidaat Kadri Simson andis TV3 reporterile intervjuu, kus muuhulgas tulid jutuks ka Jürgen Ligi solvangud. Pikem intervjuu on eetris täna Seitsmestes Uudistes. Vaata videolõiku!

Kadri Simson: Mind ei ole keegi mitte kunagi hullemini solvanud, kui Jürgen Ligi. Ta tegi seda tahtlikult aasta tagasi riigikogu istungil. Ta tuli mikrofoni juurest ära ja karjus minu peale.

Need olid nii ebatsensuursed sõnad, et mina neid kordama ei hakka. Ma olen selle kohta kirjutanud Postimehesse artikli ja peale seda on paljud inimesed, kes seda on lugenud, löönud käsi kokku ja küsinud, et kas nii on võimalik ja kas tõepoolest riigikogu istungi juhataja ei tulnud teda korrale kutsuma.

Aga jah, see ebatsensuurne väljendusviis on riigikogus liiga aktsepteeritud. Ja kui nüüd tulla selle juurde, et kes endale selliseid sõnu ei luba, siis naised parlamendis endale selliseid sõnu ei luba.

See, et meie rahandusminister räägib naisterahvaga sellisel toonil, näitab seda et inimese emotsionaalne intelligentsus on puudulik. Sa võid olla IQ poolest väga terane, aga inimühiskonnas normaalselt toimetulemiseks peab olema ka emotsionaalne intelligentsus.

Mida sina asjast arvad, kas meeste intelligentsus riigikogus on puudulik?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles