SENSATSIOON! Tantsuparadiis kutsub teid kaasa luksuslikule peotuurile EGIPTUSES!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

SENSATSIOON! Tantsuparadiis kutsub teid 17-24.novemberini kaasa luksuslikule peotuurile EGIPTUSESSE!

17.-24. novembrini korraldab populaarne ürituste sari Tantsuparadiis koos koostöpartneritega Captain Morgan ja GoAdventure selle aasta unikaalseima peo  – TANTSUPARADIIS EGIPTUSES!!!

Tantsuparadiisil on saanud tavaks, et kord aastas kutsutakse kõik oma fännid kaasa mõnda  eksootilisse riiki, nädalasele suurejoonelisele eksklusiivsele peotuurile.

Eelnevatel aastatel on käidud nii Kariibidel, kui ka Türgis. Sel aastal otsustati äge pidu korraldada Egiptuses! See on suurepärane võimalus ühendada puhkus pingevaba pidutsemisega.

Kaasa võetakse 120 lõbusat Tantsuparadiisi andunud fänni, kellega koos lennatakse imeilusa Punase mere äärde, kus toimub nädala jooksul kaks Tantsuparadiisi pidu. Mõlemad otse paradiisiranna kuldsetel liivadel ja hotelli ööklubis. Samuti võetakse ette elamusterohke laevareis Tirani paradiisisaarele!

Reisipakett koosneb:

Elamine eliitses luksuslikus viietärni rannahotellis RIXOS Sharm El Sheikh  «vägagi kõik hinnas» paketiga (UAI) , DELUXE toas.

Tšarterlend Tallinn-Sharm el Sheikh-Tallinn lennukompaniiga Metrojet, mille pardal soe toit ja karastusjoogid.

Kaks Tantsuparadiisi pidu hotelli rannas ja ööklubis residentidega DJ Deniss Karabljoff ja DJ Sonic.

Muusikalise programmi kingib saksofonist Kirill Sax.

Tantsuparadiisi lemmikud, üliseksikad GO-GO tantsijad Peterburgist!

Meelelahutuslik programm terve reisi jooksul showmees Nikolai Markovi poolt: mängud basseinides ja mere ääres, konkursid, auhinnad ja kingitused.

Elamusterohke laevareis imekaunile Tirani saarele!

Mälestuseks kokkuvõtlik DVD-videofilm ning imepärane fotogalerii kogu üritusest.

Ja see kõik ainult 1050 euro eest!

Sinine vesi, lõpmatud liivarannad, imeilusad korallrahud, muinasjutulised püramiidid, hellitavad päikesekiired, igihaljad palmid, maitsvad puuviljad ning hommikust õhtuni tants ja pidu.

«TANTSUPARADIIS» Egiptuses on see, mida sa ei unusta iialgi!

Soovid liituda pidulistega?

Rohkem infot leiad siit:  www.trai.ee/egypt

Küsimustele vastame tel. +372 5024262 või e-mail gert@musicfactory.ee

Paradiisi imed võimaldavad teile: reklaamibüroo lime.ee, PublicTV, Buduaar.ru, otsingumootor izzi.ee, Funtime, Captain Morgan, Moet & Chandon, Hennessy, Smirnoff, Johnnie Walker, Veneportaal.ee, Elu24.ee, Limon.ee, partylife.us, facecontrol.ee ja telekanal seitse7

Meenutuseks vaata ka eelmiste Tantsuparadiis - Party Tour kokkuvõtvaid videofilme!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles