Kuursaalis selgub Pärnumaa parim munakoksija

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuursaalis selgub taas parim munakoksija.
Kuursaalis selgub taas parim munakoksija. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Reede õhtul toimuvad kuursaalis juba kolmandat korda Pärnumaa lahtised meistrivõistlused munade koksimises, kuhu oodatakse võistlema kõiki julgeid naisi ja mehi, kel on ette näidata keedetud muna.


„Võistlemiseks pole tõesti vaja teha rohkem kui keeta kanamuna," märkis kuursaali programmijuht Urmas Lass. „Muna võiks kaunistada ja siis tulla võistlema. Võistlus toimub eraldi naiste ja meeste arvestuses, lõpuks toimub superfinaal parima nais- ning meeskoksija vahel."

Lassi teatel võib võistlust jälgiv žürii hinnata enne munade purustamist munade välispidist ilu.

Koksijatele mängib tantsuks ansambel SVIPS ja plaate keerutab DJ Riho Pruul.

Laupäeval on Pärnu kuursaali oodatud kõik tibud. Lassi teatel on oodatud nii tibukostüümis inimesed kui lihtsalt kollasesse riietunud inimesed. Ukselt ei saadeta tagasi ka küülikuid ja ilusamad neist saavad kuursaalilt kingiks porgandi.

Tibudele toimuvad konkursid tibutantsus, samuti lennu ja terade nokkimise võistlused. Küülikutele on plaanis tühjakargamise võistlus.

Esimest korda esineb laupäeval kuursaalis ansambel Parvepoisid. Ansambel koosneb kahest muusikust, Kalev Tilgast ja Marko Naissoost. Bändi mängu kavas on palju rahvalikke ja kõikidel koosviibimistel lauldavaid tuntud laule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles