Kivisaare kadumine ajas staarid veinimõisas mässama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu veinimõisas - Piret Järvis ja Eda-Ines Etti
Elu veinimõisas - Piret Järvis ja Eda-Ines Etti Foto: TV3

Eesti staaride elu Prantsusmaa veinimõisas jõudis kriitilise hetkeni, sest töörabamise vastu kuulutati välja ametlik streik.

Kõik teised olid hommikusöögilauas olemas, välja arvatud Alari, kes oli otsustanud välja loodust pildistama minna.

Seekordseks ülesandeks oli veinimõis külalise tulekuks korda teha. Varem parimaks tööliseks osutunud Rolf pandi asju korraldama, mis talle väga ei meeldinud: «Pigem täidan käsku, kui et käsutan kedagi.»

Alari eemalolek aga ei andnud rahu ning staarid kuulutasid välja ametliku streigi - otsustati, et sarnaselt Alarile võivad ka teised rassimisest kõrvale hoida, elu nautida ja loomingule pühenduda. Nad kahtlustasid, et Alari on põgenenud.

Prantslased ei mõistnud, mis on eestlastel seekordsete lihtsate ülesannete vastu, kui seni on tehtud raskeid asju. Töödejuhataja Rolf jäi nõmedasse olukorda ning läks teisi ümber veenma. Rolf suutis teised lõpuks töö juurde tagasi meelitada, mida prantslased hindasid.

Kui Alari enne lõunasööki välja ilmus, väljendasid teised solvumist. «Temast oli natuke inetu, et ta ei selgitanud, miks ta ära läks. Ta ei vabandanud ega andnud mingit selgitust,» oli Rolf solvunud.

Alari ei osanud algul hinnata, kas teised olid päriselt ka vihased tema peale või ainult mängisid.

«Kõigil olid harjad ikka väga punased. Keegi ei vaadanudki minu poole,» nentis Alari. «Ma ei oleks tõesti ära läinud, kui oleks teadnud, et nad mingit jama peavad tegema.»

Alari oli nõus vastu võtma mistahes karistuse ja ta selgitas, et ta lihtsalt pidi need pildid saama. Kui seni oleks ta Rolfi luurele kaasa võtnud, siis nüüd arvas ta, et Rolf võtab mingeid asju liiga tõsiselt.

Järgmises osas selgub, kuidas õnnestub eestlastel külaliste võõrustamine.

«Elu veinimõisas» viib viis avaliku elu tegelast Lõuna-Prantsusmaa veinimõisa. Nii Alari Kivisaare, Rolf Roosalu, Piret Järvise, Inese kui Ženja Fokini jaoks on tegemist üllatuste- ja katsumusterohke reisiga veinimaailma, kus keegi ei tea, mida toob uus päev, kuidas lahenevad ootamatud olukorrad või milliseks kujunevad staaride omavahelised suhted.

«Elu veinimõisas» on TV3 eetris kolmapäeviti kell 21.00

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles