Video: Eghert-Sören Nõmm pääses Ukraina tantsusaate eelvoorust edasi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: STB

Eestlane Eghert-Sören Nõmm osaleb Ameerika saatesarja «So You Think You Can Dance» Ukraina versioonis ning ta pääses eelvoorust edasi.

Eghert rääkis septembri alguses tehtud intervjuus Elu24-le, kuidas ta saatesse jõudis.

«Olen Ameerika versiooni, mida on eetrisse jõudnud juba kümme hooaega, vaadanud algusest peale. Paari aasta eest mõtlesin, et kui USAs tuleb 10. hooaeg välja, siis pean osalema. Mul oli selleks isegi võimalus - viibisin möödunud aasta novembrist selle aasta veebruari alguseni Ameerikas ning naasin Eestisse 4. veebruaril. 14. veebruaril toimusid aga LAs tantsusaate castingud. Siis mõtlesin küll, et oleks võinud veidi kauemaks jääda...» tunnistas Eghert.

Ameerika saates ei saa aga osaleda, kui inimene pole kodanik. Castingule võib küll minna, kuid järgmisesse vooru saades peab kaasas olema tõendav paber, et oled saanud kodanikustaatuse.

«Kui naasin veebruaris Eestisse. siis paari nädala möödudes kirjutas mulle Läti tantsija, kes kutsus mind Baltikumi castingule. Aprillis toimunud castingult valiti välja omakord hulk inimesi, kes pääsesid edasi Ukraina eelvooru. Eks see ole kõikjal nõnda - esmalt vaatavad produtsendid su üle ja otsustavad, kas oled üldse kohtunike ette astumise vääriline,» sõnas Eghert.

Prooviesinemisel tuli esitada soolo, mis on poolteist minutit pikk, ja igaks juhuks valmistada ette ka teine soolo juhuks, kui kohtunikud soovivad veel midagi näha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles