Heidy Purga poseerib naisteajakirja kaanel meigita

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heidy Purga
Heidy Purga Foto: Jelena Rudi
Järgmise nädala alguses jõuab lugejateni ajakirja Anne & Stiil aprillinumber, mille kaanel astub üles üks Eesti kaunimaid naisi ja stiiliikoone Heidy Purga – sealjuures meikimata ja retušeerimata.

Tegu on erinumbriga, mis pühendatud isikupärast ilu väärtustama kutsuvale kampaaniale «Olen ilus, loomulikult!».

«Anne & Stiili» meigivaba päeva idee ja algatus on tore!» ütleb Heidy Purga. «Loodetavasti toob see värskeid tuuli kauemaks kui korraks, sest räägib vajalikest asjadest ning algatab uue omanäolise vaba valikut rõhutava protsessi. Me võiksime oma välimusse suhtuda senisest palju rahulikumalt ja loomulikumalt.»


Heidy Purgale lisaks demonstreerivad oma loomulikku ilu veel viis tuntud ja armastatud naist, nende seas näiteks laulja Eda-Ines Etti. Klippi Heidy Purga kaanefoto tegemise sessioonist võib näha ETV kanalil sel neljapäeval kell 19.00 saates «Ringvaade», kus külalisteks Eda-Ines Etti ning Anne & Stiili peatoimetaja Merle Liivak.

Ajakiri Anne & Stiil korraldab 14. aprillil üle-eestilise meigivaba päeva. Esimese omataolise kampaania «Olen ilus, loomulikult!» eesmärk on julgustada Eesti naisi suhtuma kriitiliselt valitsevatesse iluideaalidesse ning tundma end enesekindlalt nii meigiga kui ka meigita.

 

Naine, kas Sina suudaksid elada päevagi ilma meigita?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles