Rahva lemmik Avandi ja Sepa lauluvõistlusel selgub ETV otse-eetris 1. aprillil!

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Sepp ja Märt Avandi
Ott Sepp ja Märt Avandi Foto: ETV

Eesti Televisiooni kavas on 1. aprillil Huumoriöö, mille avab kell 22.10 Märt Avandi ja Ott Sepa otsesaade, kus selgub rahva lemmiklugu laulukonkursil «Pean saama Eurovisioonile, muidu suren 2010».


ETV meelelahutussaadete toimetuse juht Mart Normet ütles, et Eesti Laulu finaalsaatest populaarseks saanud alternatiivkonkursi lugude taasnäitamisega tullakse vastu televaatajate tungivale soovile. «Otsustasime teha tunniajase erisaate, kus tuleb esitusele ka täiesti uus laul ansamblilt Põlejad. Tegu on otse-eetriga, kus telestuudios istuvad eurolaulude kibestunud kriitikud, keda kehastavad Märt Avandi ja Ott Sepp,» rääkis Normet.



Võiduloo selgitab otsesaate ajal toimuv rahvahääletus ja viiele hääletajale loositakse saates välja eksklusiivsed DVD-plaadid Avandi ja Sepa laulukonkursi videotega.



Saates näidatakse Eesti alternatiivse laulukonkursi lugude võrdluseks valikut teiste riikide selleaastaseid eurolaule.



Huumoriöö jätkub kell 23.10 saatega «Edekabel 2009», kus Hendrik Normann mängib üksi kõiki rolle. Veel näeb öö jooksul kuni poole kolmeni välja head valikut «Tujurikkuja» ja «Kreisiraadio» eri aastakäikude parimatest naljadest.



Kodulehekülg:

www.etv.ee/huumorioo

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles