Clevelandi naisteröövija Ariel Castro suri autoerootilise lämbumise tõttu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ariel Castro
Ariel Castro Foto: SCANPIX

USA Ohio osariigi võimuesindajate sõnul suri kolme naise röövimise eest vanglakaristuse saanud Ariel Castro oma kongis autoerootilise lämbumise, mitte enesetapu tõttu.

Ohio vanglaameti raportis seisab, et kui Castro leiti, siis olid tal aluspüksid ja pealmised püksid alla lastud, edastab Daily Mail.

Castro oli end poonud voodilina abil. Lina oli kinnitatud konksu külge.

Samuti ei jätnud mees hüvastijätukirja. Psühholoogide sõnul näitas varasem uurimine, et tal ei ole enesetapumõtteid.

Politsei sõnul sai vang seksuaalse rahulduse enesepiinamisest.  

Raportis on, et valvurid ei kontrollinud vähemat kaheksal korral Castrot, enne kui ta suri.

 Varem arvati, et inimröövija tegi enesetapu. Tema kongist leiti ka käsitsi kirjutatud katkendeid piiblist ning ta laste ja lastelaste nimekiri.

Lisaks oli mehel ka piibel lahti, kui vangivalvurid ta surnukeha leidsid. Selle põhjalt arvati, et ta tappis end. Uurijatele jäi silma ka asjaolu, et Castrol oli piibel lahti kohast, kus räägitakse Jeesuse surmast, matmisest ja ülestõusmisest.

Ohio Franklini maakonna koroner Jan Gorniak sõnas, et ta ootas lahkamistulemusi, kinnitamaks surma põhjust. Varasemalt leiti, et tal oli tekkinud arterite kahjustus.

53-aastane Castro mõisteti selle aasta augustis süüdi kolme naise Michelle Knighti, Amanda Berry ja Gina DeJesuse röövimises Clevelandis ajavahemikul 2002 – 2004. Naised olid siis vastavalt 14-, 16- ja 20-aastased.

Berry sai selle aasta 6. mail kontakti ühe piirkonnas olnud mehega, kellele ta teatas, et on majas vangis. Mees helistas hädaabinumbrile. Politsei leidis majast kolm naist, kellest üks, Berry oli oma röövijaga lapse saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles