Psy-trance lipulaeva Infected Mushroomi kontsert jääb ära

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omanäoline seen.
Omanäoline seen. Foto: Teele Tamm

Maailmakuulsa psy-trance artisti Infected Mushroomi kontsert, mis oli planeeritud toimuma Pärnu spordihallis tänavu 5. juunil, jääb ära.


Kontserdi korraldajate sõnul peeti viimase kahe kuu jooksul korduvaid läbirääkimisi mitmete suurinvestoritega. Saadud kokkulepetest jäi aga väheks, et suurüritus läbi viia. Infected Mushroomile oli makstud juba lepingujärgne esimene osamakse.

Korraldajate sõnul tuleb praegusel raskel ajal hinnata oma võimalusi ja perspektiive tavapärasest karmimalt ning seeläbi otsustatigi kontserdi ärajätmine.

Kontserdi korraldajad vabandavad kõikide fännide ees. Piletid ostetakse tagasi Piletimaailma ja Eesti Kontserdi müügipunktides.

Järgmine suurkontsert Pärnu spordihallis toimub 18. juunil, kui saali täidab 7-tunnine megakontsert tänavaartistist beatboximeistri Dub FX´i eestvedamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles