Intsu-Inga: meist Indrekuga saab veel asja!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Intsu-Inga ja Nõia-Ints: meist saab veel asja!
Intsu-Inga ja Nõia-Ints: meist saab veel asja! Foto: Erakogu
«Indrek, kas sa oled Ingat viimase kolme kuu jooksul petnud?,» küsis «Tõhetke» saatejuht Hannes Võrno nädal tagasi meie staarnõialt. «Jah,» vastas Nõia-Ints. Kas Intsu-Inga on oma elukaaslasele petmised andestanud?

Inga: «Olen nagu ema Theresa... Ma tahtsin ikka meest, aga eks Indrek peab ise otsustama.»

«Selgeltnägijate tuleproovis» kuulsust kogunud endine vang Indrek Leibur aka Nõia-Ints tunnistas, et on oma suurt armastust, Ingat kooselu ajal mitmeid kordi alatult petnud.

Nõia-Ints on enda sõnul naiste seas populaarne poiss. Osalemine nõiasaates ning figureerimine meelelahutusmaailmas on pannud nii mõnegi Maarjamaa kaunitari südame Indrekut kohates põksuma. 

«Olen kuulus poiss ega oska ilusatele tüdrukutele ära öelda,» tunnistab ka Indrek. «Naised teevad mulle ööklubides pidevalt siivutuid ettepanekuid. Et olen sind telekas näind ja et davai lähme kuskile pidu edasi panema.»

Samuti tunnistas Ints, et on hakanud viimasel ajal rohkem üksi ja sõpradega väljas käima, kuna Inga veedab pooled ööd tööd vihtudes.  

 

Elu24 uuris Ingalt, kuidas on Intsu karm ülestunnistus tema elu viimasel ajal mõjutanud. 

Olen tõepoolest mõelnud,  kuidas edasi minna. See on lihtne, sest mina olen kõik omalt poolt teinud nii, nagu peab ja kui Indrek näitab, et tahab minuga olla aus ja  suhet päästa, siis ta peab muutma ka oma käitumist.

Kas Ints on õppust võtnud?

Jah, ta on seda ka teinud juba. Näiteks sellega, et me väldime selliseid olukordi, kus võiks keegi provotseerida mind või teda. Meil on oma kokkulepped tehtud ja me  oleme erinevatest olukordadest omavahel palju rääkinud.

Indrek tunnistas Elu24-le, et on Sind kaks korda petnud. «Tõehetkes» tunnistas mees, et on Sind petnud kolme kuu jooksul. Kordade arv jäi toona siiski mainimata. Usud Sa Indrekut? 

KAKS KORDA PETMIST POLE OLNUD! Esimene n-ö petmine oli siis, kui mina ei olnud temaga veel koos, nii et seda ei saa lugeda konkreetselt petmiseks.

Mis edasi? 

Andsin Intsule uue võimaluse. Inimesed ikka eksivad ja eriti tema minevikuga inimene, kes lambist kuulsaks sai ja nüüd seda enam on hea võimalus naisi saada.

Seda ütlen küll, et pea peab endal otsas olema ja lõppude lõpuks ma ei süüdista naisi, vaid pigem Indrekut, sest lõpliku otsuse teeb ikka tema. Et kas laseb igal fännil kohe endaga teha, mis tahab või ei.

Mehe sõnade ja tegude kotrollimine on väga raske, pigem tahan saada kindlat garantiid et asjad pole nii, nagu kardan...

Loomulikult, suhe on ju habras asi ja kui ükskord see katki teha ja tagasi liimida, siis on see kohe väga habras ja kerge on jälle hakata mõtlema igasuguseid mõtteid.

Mida peaks Ints Sinu usalduse võitmiseks tegema?

Ma arvan, et selleks peaks mees ennast sellisest küljest näitama, et naine ei peaks iga samm kogu aeg mõtlema ja pabistama. Lõppude lõpuks on see kurnav.

Lõpetuseks loodan, et meist saab asja. Indrek peab otsustama, kas ta tahab perekonda või naisi lantida, sest mõlemat ei saa. Pangu oma väärtushinnangud paika ja siis on kõik ok!

Kiika Inga ja Intsu suure leppimise pildigaleriid! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles