«Kahevõitluses» löövad ajud kokku staarmälumängurid

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Jõekalda saates Kahevõitlus
Kristjan Jõekalda saates Kahevõitlus Foto: Kanal 2

Tänasest saab Kanal 2 «Kahevõitluses» terve selle nädala jälgida Eesti kuldajude mõõduvõttu.


Sel nädalal võistlevad Jevgeni Nurmla, Indrek Salis, Jüri Aarma, Villu Tamme, Raivo Järvi ja Mart Sander. Jevgeni Nurmla ja Indrek Salis on Eesti kõige tuntumad mälumängurid, näitleja Jüri Aarma kuulub «Mnemoturniiri» meeskonda, ristsõnameister Villu Tamme on samuti agar mälumängur, laia silmaringiga Mart Sander on ise televisioonis mälumänge juhtinud ja Raivo Järvi hobiks on teadmispõhiste raadiosaadete tegemine. Kes neist erudeeritud meestest suudab oma teadmistega kõik vastased seljatada?

Kristjan Jõekalda juhitud «Kahevõitlus» on mälumäng, kus stuudios on vastakuti kaks mängijat. Iga küsimuse puhul antakse mängijatele kümme vastusevarianti, millest seitse on õiged, kolm aga valed. Lisaks teadmistele ja silmaringile on oluline roll ka taktikal, sest vahel on kavalam vastamisjärg hoopis kaasvõistlejale loovutada. Igas saates on võimalik võita 5000 krooni ja võitja läheb edasi järgmisesse saatesse, kus teda ootab juba uus väljakutsuja.

«Kahevõitlus» jõudis esmakordselt Kanal 2 eetrisse kaheksa aasta eest ja 2002. aasta jaanuaris tõusis see koguni Eesti erakanalite vaadatuimaks telesaateks.

«Kahevõitluse» tarkpeade eri on Kanal 2 ekraanil selle nädala igal argipäeval kell 18.25, vahetult enne «Reporterit».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles