Ärapanija: mis meil siis meedias juhtus?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mart Juur ja Peeter Oja analüüsisid taas läinud nädala meediamaailma.


Riigikogus pidasid unised kogujad pensionivõitlust. Kas unevõlast või vaimsest pingest tekkis konflikt Maarika Tuusi ja Ene Ergma vahel. Nagu videolõigust segus, pandi Maarika Tuus naeruväärsesse olukorda ja Ene Ergma ei saanud enam millestki aru. Ärapanijate kommentaar: «Ärge näppige teiste nuppe!»

Rahvateatri uus etendus: Kristjan Rahnu ja Taavi Rimmi kohtuasi. Peategelased kaitsesid end kohtus väitega, et iseenesest pole ju erootiline massaaž teab mis paha asi. Juurele meeldis kangesti, kuidas Rahnu selgitas tüdrukutega suhtlemise põhjust. Selgus, et mees tahtis lihtsalt vene keelt õppida, sest sellel on erutav kõla: «Dengi na külmkappi...» Aga miks tekkis korteris tulekahju? Põhjus on koolifüüsikas, mis õpetab, et kui kahte keppi piisavalt kaua omavahel hõõruda, siis ikka tuli süttib. Seda teadsid juba ürginimesed, aga Rahnu ja Rimm õppisid elust enesest. Massaaži käigus.

Janek Mäggi kommunikatsioonibüroost Powerhouse arvab, et 30-aastaste meest otsivate naiste rong on ammu läinud. 80-aastane tädi Maali Peeter Oja kehastuses teab rongidest nii mõndagi. Ilma Maalita pole veel ükski rong läinud, aga mees on küll juba läinud - mulla alla nimelt. «Kui oled ikka ise täpne, siis ei lähe rong ka kuhugi,» teab Maali.

Kiire teejuht ostuhuvilisele: Peeter Oja tutvustas oma Euroopa-rännu najal, millistest riikidest milliseid kaupu kõige kavalam on osta. Berliinist näiteks tõi ta tünnidega rapsiõli.

Ajalehe kesknädala rubriik: Priit Kutsar Keskerakonna noortekogust leiab, et Savisaar peaks sõitma Rolls-Royce'iga. Kui juba Pärnu linnapea tohib endale lubada 6000-kroonise kuumaksega liisinguautot, millega siis veel Tallinnas sõitma peaks! Rolls-Roycega vähemalt! Ärapanijate kokkuvõte: «Priit Kutsar on tark poiss, sest ega ta loll ei ole!»

Nõia-Intsust ei saa üle ega ümber. Meenutati, kuidas tal eelmisel nädalal «Tõehetkes» läks ja kuidas ta oma Inga soove loeb. Oja leidis, et ega temagi papist pole ja tal on ka võimed. Teab näiteks täpselt, millises lauasahtlis tal kahvlid asuvad. Aga «Ärapanija» ongi populaarteaduslik saade, kus loetakse Looduse Suurt Avatud Raamatut.

Meediareklaami minutid: Buduaari toimetaja kiidab, et me oleme kõige paksemad! See on lugemisaasta kohta hea uudis, kui on palju lugeda. Sisaldab massiliselt fotosid dildodest, seal on neid ka kõige nõudlikumale maitsele.

Reklaaminurk ja Kuldmunad. Kahjuks ei saanud ühtegi muna Starmani suurepärane kampaania, kus õpetatakse vaipa ja õhku kokku hoidma. Ärapanija premeeris seda reklaami joonistatud medaliga Imemuna.

Halens saatis oma kevadkataloogi toreda nimega inimesele, kelle nimi on LaLaLA LALALA. Eksituse kombel jõudis see« Ärapanija» toimetusse. Õige omanik saab oma kataloogi sealt kätte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles