James McAvoy kartis, et Knightley peab ta peenist liiga väikseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James McAvoy
James McAvoy Foto: SCANPIX

Näitleja James McAvoy muretses sellepärast, mida filmi «Atonement» seksistseenide ajal tema kaasnäitleja Keira Knightley tema meheuhkusest arvata võiks, kirjutab femalefirst.co.uk.

McAvoy paljastas, et režissöör Joe Wright tegi kõik endast oleneva, et McAvoy ja Knightley armustseen mõlema jaoks võimalikult mugavalt laabuks.

«Armustseenis on väga, väga suureks eeliseks see, kui sul ei teki sellist jubedat hetke, et sa mõtled: «Me ei tea tegelikult, mis see stseen on, me teame lihtsalt seda, et me suudleme ja peame seksima»,» ütles McAvoy.

«Tavaliselt ma mõtlen: «Oh, kurat küll, ma ei taha seda teha. Ma ei taha seda tunda, me ei ole isegi temaga eriti rääkinud ja ta arvab kindlasti, et mul on väike...». Aga on üsna hea, kui su selja taga seisab režissöör, kes ütleb täpselt, mida teha. See tundub pisut veider, aga see ei olnud nii. Ja selles stseenis teadsime me täpselt, kuidas käituda, tänu Joe koreograafiale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles