Enneaegsed beebid said oma rõivakollektsiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Pisibeebidele riiete ostmine on üks tulevaste emade rõõmudest, kuid mis siis, kui beebi õiget aega ära oodata ei malda ja liiga vara sünnib? Sellistele pöialpoistele on tavalise beebi riided lootusetult suured.


Ka inglanna Lynda Daly poeg Jackson tuli ilmale varakult - juba 30. rasedusnädalal, kaaludes pisut üle kilo, vahendab Daily Mail.

Isiklik kogemus inspireeris Lyndat nii palju, et ta hakkas disainima riideid enneaegsetele beebidele. Ja mitte lihtsalt armsaid, vaid selliseid, kus olid sees ka vajalikud augud torudele ja voolikutele.

Lynda sõnul mõjub see emadele emotsionaalselt ülimalt hästi, kui nad näevad, et imetillukesel beebil on seljas riided, mis tõepoolest ka parajad on.

See annab emale enesekindlust, et küllap nad varsti haiglast koju pääsevad.

Enneaegsetele lastele mõeldud kollektsioon kannab nime «Earlybirds» ning sellesse kuuluvad riided on valmistatud puhtast puuvillast. Saada on nii roosasid, siniseid kui valgeid beebiriideid.

Lähemalt näed veebilehelt www.earlybirdsbabywear.co.uk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles