Karm galerii: Eläkeläiset kallas publiku õllega üle

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinn Music Weeki raames andis eile Rock Cafés koos J.M.K.E.-ga ühiskontserdi maailma ainuke humppa-bänd Eläkeläiset.


Kontserdi käigus lendas publikusse kümnete liitrite kaupa õlut, nii et esimesed read (aga lava ees oli rahvast tihedalt) said põhjaliku humalaveeduši osaliseks. Nii mõnedki koorisid õlleligased riided maha ja rokkisid poolpaljalt edasi. Rinnahoidjaid küll lavale ei lennutatud, kuid ega palju ei puudunud ka.

Õlleorgia ei meeldinud kontserdipaiga korraldajatele, kuuldavasti sai mõni tähtis muusikasüsteem vedelikust vigastada.

Eläkeläiset on üks kaunis veider, aga samas karm Soome seltskond. Kes teab, sellele pole kirjeldada vaja. Kes ei tea, siis Tallinn Music Weeki kodulehel kirjutatakse nendest nii:

«Soome muusikaleht Soundi kandis Eläkeläiset omal ajal maha kui nalja, mille uudsus kiiresti kaob. Bänd jätkab siiski tegutsemist nüüd juba teist aastakümmet ning on teinud mitu tiiru peale maailmale (või vähemalt Saksamaale). Nad mängivad peamiselt kuulsaid pop- ja rock-lööklaule, mida vürtsitavad tekstidega vanaduspõlve muredest ja rõõmudest, kohvi- ja viinajoomisest, memmekestest ja sääreväristajatest.»

Stiilinäidet nende esinemisest võib vaadata veidi allpool, galeriis aga eile Rock Cafés toimunut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles