Rhys Ifans läks paparatsode peale närvi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rhys Ifans
Rhys Ifans Foto: AFP / Scanpix
Näitleja Rhys Ifans läks selle nädala kolmapäeval endast välja, kui paparatsod püüdsid teda koos mehe väidetava kallima Kimberly Stewartiga pildistada.

Seepeale sai «Notting Hilli» staar niivõrd vihaseks, et väidetavalt viskas ta piltnike pihta põleva sigareti ja püüdis üht neist lüüa, kirjutab Femalefirst.

«Rhys tundus tõeliselt vihane olevat,» rääkis allikas. «Tundus, et tal hakkas kõrini saama sellest, et inimesed teda pildistada püüavad ja ta oskas seda vaid ühtmoodi väljendada.»

Ifansit ja Stewartit nähti esmakordselt koos selle nädala esmaspäeval Londoni ööklubis Bungalow. Teisipäeval nautis paar romantilist õhtusööki ja kolmapäeval külastas taas Bungalow klubi.

40-aastane Ifans läks hiljuti lahku näitlejanna Sienna Millerist, 28-aastast Kimberlyt nähti aga suudlemas Milleri endise kallima Jude Law’ga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles