100 000 dollarit muutis inimesed piraajadeks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
100 000 dollarit muutis inimesed piraajadeks
100 000 dollarit muutis inimesed piraajadeks Foto: PhanterMedia/Scanpix

USAs Ohio osariigis Whitehallis ootas tänaval kõndinud inimesi üllatus.

Raha vedanud autost kukkus välja kott rahaga, milles oli üle 100 000 dollari (üle 1,1 miljoni krooni), kirjutab mtv3.fi.

Kott rebenes kukkumisel ja sedelid paiskusid laiali.

Rahaauto juht ei märganud raha kaotust ning sõitis edasi.

Tänaval kõndinud inimesed aga tormasid raha korjama. Pealtnägijate kinnitusel nägid raha haaranud inimesed välja nagu saagihimulised piraajad.

«Inimesed hüppasid autodest välja. Pilt oli selline nagu oleks pikka aega nälginud piraajad lõpuks saagi leidnud.  Need inimpiraajad olid lausa koomilised,» lausus üks olukorda näinu.

Teine selle juhtumi tunnistaja lisas, et tegemist oleks olnud nagu imedemaaga, kus inimesed end rahakorjamisega lõbustavad.

Sündmuspaiga lähedal asuva lillepoe müüjad aitasid politseil tänavale jäänud viimased rahatähed kokku korjata.  Mõned inimesed viisid korjatud sedelid vabatahtlikult politseijaoskonda.

Enamik maha kukkunud rahast on siiani kadunud. 100 000 dollarist on tagasi saadud vaid 10 500 dollarit.

«Loodame inimeste aususe peale,» lausus Whitehalli politseijuht Randy Snider.

Politsei uuris ka turvakaamerate lindistusi ja mobiiltelefonidega tehtud pilte, et teha kindlaks raha korjanud inimesed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles