Rakvere teater loosib ühele õnnelikule välja terve saali

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natali Lohk ja Anneli Rahkema lavastuses "Kaelkirjak".
Natali Lohk ja Anneli Rahkema lavastuses "Kaelkirjak". Foto: Rakvere Teater

Rakvere teater teeb midagi enneolematut ja paneb ühele õnnelikule välja terve suure saali.



Loosimine toimub kõigi uuslavastuste "Kaelkirjak", "39 astet" ja "Eikellegimaa" külastajate vahel ning auhinnaks on vabalt valitud suure saali etendus koos kõigi kohtadega.


Võitja saab ise valida, kellega, millal ja millist Rakvere teatri lavastust ta vaatab. Ja kui sõpradest rohkem kui 400 koha täitmiseks napib, aitab Rakvere teater võitjal jõuda nende teatrisõpradeni, kes jääksid muidu elamusest ilma.



Loosimises osalemiseks tuleb pilet kontaktandmetega lasta etenduste paigas loosikasti. Loosimine toimub mai lõpus.



Tagamaks kultuuri jõudmist veel suurema hulga inimesteni on nii kodus kui teistes teatrilinnades kõigil täiskasvanute etendustel pileti hind 150 ja 130 krooni.



Loosimisega kutsub Rakvere teater kõiki üles mitte istuma nelja seina vahel kodus, vaid ringi liikuma, suhtlema ja nautima, hindama ning vaimustuma kultuurist võimalikult paljudes valdkondades ja võtmetes.



Teatrijuht Joonas Tartu ütles, et just kultuur on see edasiviiv jõud, mis tagab heaolu ja kestmise.



"Nii saali loosimise kui soodsate hindadega anname oma panuse, et kultuur jõuaks võimalikult paljude inimesteni," lisas ta.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles