Galerii: «Phobose» järelpidu Moskva ööklubis Mao

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärast teisipäevõhtust esilinastust suundusid kutsud järelpeole Moskva südalinnas, päris Kremli kõrval asuvasse ööklubisse.


Eestlased pressisid end Lexuse maasturisse, kus masina aukatrust äratavatest mõõtmetest hoolimata tuli üksteise süles istuda ja üks tundmatuks jääda sooviv härra oli sunnitud koguni pakiruumis sõitma. Õnneks ei jäänud tumendatud klaasidega sõidukis toimuv liikluseeskirjade räige rikkumine silma liiklusmiilitsale.

Kõle tööstusmaastik endise kommivabriku «Krasnõi Okjabr» tehase lähistel meenutas kurjakuulutavalt filmi «Phobos», eks toimub sealgi tegevus vanasse pommivarjendisse rajatud ööklubis. Kolisev kaubalift viis külalised siiski mitte maa alla, vaid paar korrust kõrgemale ning akendest avanes vaade tuledesäras jõele.

Enne öise Moskva imetlemist tuli külalistel maadelda garderoobipoistega, kellel olid numbrid ja nagid otsa lõppenud. Siis selgus, et Moskva after-partydel pole moes külalistele tervitusnapsi või -ampsu pakkuda, seega läks lahti hoogne rebimine baarileti ees.

Hinnad olid vähemalt selles lokaalis Moskva kohta üllatavalt mõistlikud, kõige odavam õlu Stella Artois maksis vaid 100 rubla ehk umbes 40 krooni.

Pärast filmiga seotud sõnavõtte astus lavale nooruke Aleksei Vorobjov, kes filmis kaasa teeb ja esitas fonogrammi saatel rea laule, mida publik silmnähtavalt nautis. Vorobjov on kohal ka Tallinna esietendusel.

Seltskonnapiltnikud said oma klõpsud poole tunniga kätte ja lendasid värsketele jahimaadele. Paari tunni pärast järgnesid neile suurem osa külalisi, oma saavutuse üle jäid rõõmustama filmiga seotud inimesed.

Pidu pakkis end kokku umbes 2-3 paiku öösel.

Elu24 sõit Moskvasse esilinastusele sai võimalikuks koostööd Taska Filmiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles