Oliver Kruuda ei taha oma raha-asju mäletada

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Kruuda
Oliver Kruuda Foto: Elu24

Magusa- ja meediamees Oliver Kruuda viibis Moskvas filmi «Phobos» esilinastusel.


«Kris ja Juss (produtsendid Kris Taska ja Juhan Saul Gross) käskisid tulla,» seletas Kruuda oma kohalviibimist. «Nad on vitaalsed tüübid ja teevad elu lõbusamaks, siin ei ole selline külm ja nutune nagu Eestis kogu aeg.»

«Ma isegi käisin seal Tallinna lähedal võtteid vaatamas. Sinna betoonhoonesse oli ehitatud kogu see filmimaailm- ja maastik. See oli päris vahva.»

Filmi kunstnikutöö pärineb eestlaste Ain Nurmela ja Ronald Kolmani käe alt.

Kruuda sõnul pole ta filmiga finantsliine pidi seotud: «Ma ei oska öelda, ma ei tea. Ma arvan, et vist ei ole - see oli nii ammu juba. Tark on mitte mäletada, sest maksuamet küsib samasuguseid küsimusi.»

Kuna võtteplats asus Kalevi kommivabriku vahetus läheduses, siis lubas Kruuda võttegrupil tehase valvega ladudes tehnikat hoida.

«Kui me omal ajal meedias rabelesime, siis oli meil Krissi ja Jussiga ikka plaan, et oleme filmides kaasas. Aga läks nii nagu läks ja maailm on tervikuna muutumas ja näis, mis sellest olemasolevast meediast järele jääb,» jutustas Kruuda enne hirmufilmi algust.«Õppisime suure raha eest, aga ega ma ei kahetse, sai üht-teist lähemalt vaadatud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles