Kolumbus Kris tähistab 23. sünnipäeva trummilahinguga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolumbus Kris tähistab 23. sünnipäeva.
Kolumbus Kris tähistab 23. sünnipäeva. Foto: www.bem.ee

Eesti rokiveteran Kolumbus Kris saab aprilli algul 23-aastaseks. Selle sündmuse tähistamiseks teeb Kolumbus kuuajase tuuri mööda Eestit.


Sünnipäevatuuri tähtsündmuseks kujuneb kontsert laupäeval, 10.aprillil kell 21.00 Rock Cafes, kus peale Kolumbus Krisi esineb palju erinevad külalisi.

Õhtut alustab Kongomania ja lõpetab Cake of Peace. Kolumbusega koos esinevad laval erinevad lauljad ja artistid (MikkTammepõld, Airi Ojamets, Viktor Vassiljev ja Harry Kõrvits). Erikülaline on Arvo Kukumägi.

Rock Cafe kontserdi üheks osaks on järjekorras juba kolmas Vabariiklik Trummarite Paraad. «Asja nimi on TRUMMILAHING ehk drum-battle. Tean, et kõik osavõtjad valmistuvad väga põhjalikult. Mida mängitakse ja mil moel, see selgub kohapeal,» valgustas ürituse käiku Kolumbus Krisi pikaaegne trummar Andres Oja.

Osalejad paaride kaupa: Borka (The Sun) ja Karla (Bedwetters); Eimel Kaljulaid (Eimel) ja Andi Aus (HND); Kristjan «Kotkas» Mäeots (ERSO) ja Raimond «MY» Vahter
(Magnetic band); Mariliis Eeesmaa (Cramp) ja Tarmo Kiuru (Külalised); Villu Viirsalu (Sõpruse pst, Kelder) ja Andres Oja (Kolumbus Kris). Iga paar saab viis minutit esinemisaega.

«Erinevates linnades on meil kontsertidel kaasatud kohalikud staarid, kellega mängime koos mõned lood nende ja meie repertuaarist,» rääkis Eesti tuurist Kolumbuse
basskitarrist Jaanus Raudkats.

Kolumbus Kris alustas tegutsemist 1987 aaastal. Esimene suurem ülesastumine leidis aset sama aasta Tartu muusikapäevadel.

Tänasel päeval kuuluvad bändi Aivar Oja (kitarr), Urmas Vare (vokaal), Jaanus Raudkats (bass) ja Andres Oja (trummid). Kolumbus Kris on ilmutanud viis täispikka albumit ja ühe kogumikalbumi «Eesti Rocki Annaalid Kolumbus Kris 87-94», mis ilmus 2008. aastal.


Sünnipäevakontserdi info:

Rock Cafe avab uksed 10. aprillil kell 21.00.
Pilet maksab 125 krooni.

Sünnipäevatuur:
9. aprill - 7.mai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles