HIMi laulja fännab öökullitopiseid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HIMi laulja Ville Valo kehastus äsjasel fotosessioonil Metal Hammeri jaoks
ekstsentriliseks Kübarsepaks filmist Alice Imedemaal.
HIMi laulja Ville Valo kehastus äsjasel fotosessioonil Metal Hammeri jaoks ekstsentriliseks Kübarsepaks filmist Alice Imedemaal. Foto: Repro

Hiljuti raskemuusikaajakirjas Metal Hammer avaldatud intervjuus tunnistab Skandinaavia kuulsaima rokkbändi HIM laulja Ville Valo, et tal on nõrkus loomatopiste järgi. Kuulsuse Helsingi kodus on lisaks teiste loomade topistele üle kolmekümne öökullitopise.


Peale igat värvi ja suurust öökullitopiste on Ville kodus veel ka musta lamba, karubeebi ja isahirve topised. Iseäralik kollektsioon on eksponeeritud Valo 19. sajandil ehitatud maja korteris. Eramu projekti autor C L Engel on muuhulgas projekteerinud ka Helsingi katedraali


ja ülikoolihoone.


HIMi liider ise kommenteerib oma öökullitopiste harrastust järgnevalt: «Mind haaras justkui kinnisidee. Ma leidsin esimese öökullitopise kaheksa aastat tagasi ühe talu laudast ja nii ta läks. Mulle meeldivad need linnud väga - neid näeb haruharva ja nende kohta on liikvel mitmeid müüte,» rääkis Valo ajakirjale.

Tema antiikesemed täis korterist võib veel leida vanaaegse soome koduoreli, terava tipuga Bavaaria-stiilis altari, hiiglasliku piibliteemalise õlimaali ning mitmeid muid eripäraseid esemeid.

Ville Valo ja HIM annavad sel suvel eksklusiivse kontserdi ka Eestis, esinedes 15. juulil Õllesummeril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles