Maltised ei saa enam pidama

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Maltis ja pojad.
Mait Maltis ja pojad. Foto: http://www.kontsertkorraldus.ee

Maltis ja Pojad ehk Mait Maltis koos Mikko ja ja Jakkoga tegid veebruaris-märtsis Eestis pooleteise kuu pikkuse kontsertreisi „Sõbrad koos".

Ehkki tuuri pidi 19. märtsil Nõmme kultuurikeskuses toimunud esinemisega otsa saama, laulumaias kolmik jätkab ja annab aprilliski veel rea kontserte: ajavahemikku 8. - 23. aprill mahub seitse esinemist Saaremaast Valgani.


Kontsertidel kõlavad nagu veebruaris-märtsiski kõbusas keskeas solisti läbi aastate menulaulud „Armastus jääb", „Teel koju", „Must kohv", „Dolores" ja kümned teised, kõik nad kohendatud kaasaegsesse helikeelde. Kontserdil tuleb esitamisele ka Jakko Maltise kõige uuem looming.

Mait Maltise lauljakarjär algas 1968. aastal ansamblis Lüürikud. Edasi tulid restoranimuusiku töö- ja raharohked aastad, nende vahele mahtusid neli astat ja neli kuud, mille jooksul Maltis vanem ansambli Vitamiin solistina mööda Venet tuuritas.
Hõbekõrist isa jälgedes sammuvatest poegadest Mikko on õppinud Otsa-koolis kitarremängu, musitseerinud koos näiteks Koit Toome ja Maarja-Liis Ilusaga ning on väga hinnatud taustalaulja, mitmetes muusikalides laulnud veli Jakko on samuti õppinud Georg Otsa nimelises muusikakoolis: pop-jazz laulu, kuid ka ja San Diego osariigi ülikoolis muusikaliteatri erialal.

Maltiste järeltuur:

8. aprillil Märjamaa rahvamajas
11. aprillil Viimsi peokeskuses (kell 17)
15. aprillil Kuressaare kultuurikeskuses
16. aprillil Orissaare kultuurimajas
17. aprillil Lihula kultuurikeskuses
21. aprillil Valga kultuurikeskuses
23. aprillil Haljala rahvamajas

Esinemised algavad kell 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles