Noortesari «Ühikarotid» hingab teleliidritele kuklasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teler.
Teler. Foto: UPPA/Photoshot/SCANPIX

Telenädala liidrikoha taastas üle mitme pika nädala jälle kord «Võsareporter» oma endises headuses, kogudes Emori uuringu andmetel 250 000 vaatajat. Uute tulijatena jõudsid tabelisse ka TV 3 saade «Laulud tähtedega» ning Kanal 2 «Tõehetk», kõrget lendu jätkab «Ühikarotid».


Kui telesaadete TOP 10 esikolmik on ka seekord küllalt traditsiooniline, mahutades endasse «Võsareporteri», «Pealtnägija» (228 000 vaatajat) ja seriaali «Õnne 13» (213 000), siis edasi astuvad mängu värskemad tegijad.

Komeedina teletaevasse kerkinud noortesari «Ühikarotid» tõusis nädala edetabelis mitu head kohta ülespoole ja platseerus medalikolmikule ähvardavalt lähedale, olles kogunud ekraanide taha muljetavaldavalt suure publikumi - 211 000 silmapaari.

«Ühikarottide» taha võtsid end ritta nädala kaks uut ja ühtlasi vana tuttavat saadet: viienda koha vääriliseks pidasid televaatajad seekord Nõia-Intsu «Tõehetke» (190 000), mille sabas hiilib tihedalt laulusaade «Laulud tähtedega» (189 000).

Esikümnesse mahtusid veel ka kodukootud krimisarjad «Kelgukoerad» ja «Kättemaksukontor», õnnelike lõppudega saade «Sind otsides» ning argielu pimedat poolt päevavalgele tiriv «Krimi».

Telekanalid jaotasid saated omavahel tavapäraselt ehk üsna ebavõrdselt: Kanal 2 saadetest jõudis kümne vaadatuima saate hulka viis tegijat, ETV omadest kolm ja TV 3 saadetest kaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles