Dub Fx annab Pärnus 7tunnise megakontserdi

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dub FX kontsert Pärnu kontserdimajas.
Dub FX kontsert Pärnu kontserdimajas. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Reedel, 18. juunil annab Pärnu spordihallis oma tuuri „Cause & Fx Tour 2010" raames 7 tundi vältava megakontserdi Euroopa beatboxi kuningas Dub FX.


Ürituse korraldjate teatel saabub Dub Fx seekord Eestisse koos oma sõprade The Flower Fairy, Mr Woodnote, Bonobo Hobose, Unbalanced Jacki ja Fibre'ga. Tuuril esineb külalisena ka Subliminal MC.

Tänavaesinejast virtuoos Dub Fx andis Eestis soolokontserdi möödunud aasta oktoobris, kui esitles oma uut plaati "Everythinks a Ripple".

Dub Fx'i näol on tegemist artistiga, kes tuuritab mööda Euroopat ja annab live-esinemisi, jättes kõrvale kõik muusikalised instrumendid ning kasutades vaid enda häälelisi oskusi.

Dub Fx on sündinud Melbourne'is austraallasest isa ja itaallasest ema peres. Laulmisega hakkas ta tegelema 14aastaselt.

Eestit külastab Dub Fx juba kolmandat korda. 2008. aasta suvel andis ta kontserte nii Tallinna vanalinnas kui Pärnu rannas. Eelmisel aastal andis ta soolokontserdi Pärnu kontserdimajas ja Tallinnas klubis Korter.

"Ma armastan Eestit, eriti Tallinna, mis meenutab mulle mu kodulinna Melbourne'i", ütles Dub Fx. "Pärnu ja mu sõbrad selles linnas on jätnud mulle kustumatu mälestuse, mistõttu otsustasime oma tuuri ajakavasse lisada kontserdi Pärnus."

Mr Woodnote loob oma muusikat sarnaselt Dub Fx'ga, aga tema põhiline helide loomise vahend on isikliku hääleaparaadi kõrval saksofon. Tema muusikale annavad värvi veel enamasti kuni kaks mc'd.

Unbalanced Jack astub kontserdil üles oma live-kavaga. Unbalanced Jacki ja talle lisa laulvate mc'de muusikastiilideks on segu dubstep & nu-skool breaks'ist, millele lisandub rastalik mc vokaal.

Dub Fx'i soolokontsert Pärnu spordihallis toimub reedel, 18. juunil. Rahvani tuuakse tõeline megakontsert, mis kestab 7-8 tundi. Selle aja jooksul esitavad artistid kavasid vastavalt kahe ja ühetunniste settidena.

Kontserdi piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Piletimaailma kassades üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles