«Ühikarotid»: suurlinna tuled

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühikarotid
Ühikarotid Foto: Jelena Rudi

Kanal 2 noortesarja «Ühikarotid» kolmas osa näitas, kuidas suure linna tuled lihtsate maanoorte pea segi võivad ajada.


Elektrikuks õppivad Andri, Staff, Neeme ja Tibu ning kokaks õppivad Marion, Vika ja Iiris kaotasid linnatulede säras hetkeks pinna jalge alt. Noortel sai ühikas kükitamisest kõrini ning nad otsustasid ise glamuuri keskele minna.

Aga mida panna selga, et mitte maakas välja näha?

Tibu sai Iirise pakutud rämpstoidust punnid peale. Ta arvas, et oleks pidanud ikka ema kuulama, kes manitses tervislikult toituma. See solvas poisile burgerit tutvustanud Iirist väga.

Marion lubas Andrile päitsed pähe tõmmata ning seda juba samal õhtul.

Andri lubas rasedale tüdruksõbrale, et ei jäta teda.

Osa alguses kaotas Staff talle usaldatud narkokoti ning osa lõpus tuldi seda küsima. Staff lubas koti nõutud ajal õigesse kohta toimetada, ostis suurema koguse nisujahu ning hakkas seda narkokotikestesse pakkima.

Staff müüs ühikas vip-pileteid linna kuumimasse ööklubisse, kuhu ta lubas alaealised noored parooli abil sisse aidata.

Neeme laenas Paulilt raha, et Vika välja kutsuda. Vaevalt diskole jõudnud noori taheti kohe ära kasutada. Vika pidi poiste au rusikatega kaitsma.

Kokkuvõtteks selgus, et ühikarotte aitab päris elus nende varemhäbenetud talupojatarkus palju rohkem kui linnapoiste ilusad riided ja lobe jutt.

Andril ununes rasedale pruudile antud lubadus ning neist sai Marioniga paar. Hommikul tuletas rase pruut end aga ise meelde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles