Naise sõna: kust saada normaalseid teksapükse?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teksad jalga - aga kust neid saada?
Teksad jalga - aga kust neid saada? Foto: Panther Media/Scanpix

Vähe on naisi, kes mitte kunagi teksapükse ei kanna. Tegelikult saabki mittekandjad laias laastus kaheks jagada: tõelised daamid ja naised, kes lihtsalt ei ole endale sobivaid pükse leidnud.


Tõelistest daamidest, kes armastavad kanda looriga kübaraid ja pükste asemel kindlasti seelikuid, me pikemalt ei räägi, küll aga nendest teistest. Sest tunnistagem - häid, ilusaid, parajaid ja - mis pole sugugi vähemtähtis - normaalse hinnaga teksapükse on väga raske, kui mitte võimatu leida.

Midagi tuleb ohverdada peaaegu alati.

Sageli tuleb alla anda rahas, sest pükse proovima minnes juhtub kummalisel kombel ikka nii, et mugavad ja ilusamad püksid maksavad terve kuu toiduraha või rohkemgi veel.

Kui aga valida midagi madalama hinnaklassiga poodidest, võib juhtuda, et uutest teksadest jagub rõõmu esimese pesuni. Sest siis selgub õhtul pükse jalast sikutades kurb tõsiasi, et põlved ongi välja veninud. Lõplikult.

Nii et midagi lihtsat nende pealtnäha lihtsate pükste ostmises ei ole.

Milliste teksadega oled sina väga rahule jäänud? Kas firma nimi ja hind mängivad mingit rolli?

Kui palju on üldse mõistlik paari pükste eest raha välja anda?

Ühtlasi ootame ka vihjeid eriti heade kaupluste kohta, kust võib püksid jalga saada nii peenike preili kui vähe kobedama kintsuga naisterahvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles