Katrin Lust-Buchanan: mina ja 500 staari

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nooruke Katrin Lust-Buchanan esitles täna oma elulooraamatut «Seks, valed ja eneseusk».


Raamatus kirjeldab Katrin oma teekonda Eesti kiduralt ajakirjanduspõllult maailma säravaimate staaride kõrvale välklampide turmtulle.

«Olen elus kohtunud ligi 500 staariga,» ütles Katrin. «Minult on korduvalt küsitud, kes on neist mulle kõige armsamad. Need on Woody Allen, Bill Clinton ja Brad Pitt.»

«Woody on alati minu suur iidol olnud, temaga kohtumine ei valmistanud mulle mingit pettumust. Billi käest pidin ma küsima paar ründavat küsimust Suurbritannia peaministri kohta, aga enne kui isegi aru sain, rääkisime me hoopis minu vanemast. Ta on vapustav poliitik, pärast toimetuses küsiti: «Mis juhtus, miks Clinton sulle ajuloputuse tegi?» Brad on minu jaoks alati olnud kõige raskesti kättesaadavam kuulsus, aga tegelikult osutus ta vapustavalt lihtsaks ja sõbralikuks nagu naabrimees.»

«Palju on ka neid, kelle poole ma olen lapsest saadik üles vaadanud ja kohtuda igatsenud ja kui siis ühel hetkel kohtudki mõnes suitsuses ööklubinurgas...» tegi Katrin paljutähendava pausi. «Ja sel hetkel ma mõtlen, et kui mul endal lapsed oleksid, siis ma küll ei taha et nad oma iidolit tunneksid. Siis ei ole neil enam millelegi üles vaadata. Tihti on nad natukene halvemad, kui me neid ette kujutame.»

Aga praegu Katrinil oma polomängijast ja moekunstnikust kaasa Adamiga veel lapsi plaanis pole. Lähemal ajal suundub Katrin tagasi Londonisse, et jätkata metropoli tuikavas ööelus vabakutselise seltskonnareporteri pingelist tööd ja selle kõrval uut, sedapuhku ingliskeelset raamatut kirjutada.

Eestis ilmunud raamatus räägib Katrin sellest, kuidas ta omal ajal kahe kohvriga Londonisse jõudis ja kui kohutavalt raske oli end seal üles töötada, hoolimata kõigist edulugudest, mida sellesse linna kolinud eestlased särava näoga räägivad. Samuti ei puudu pikantsed lood paljude tuntud eestlaste kohta (eeskätt sahistatakse Katrini kõmulisest suhtest Rein Kilgiga).

Raamatu letihind on 199 krooni, nii saab mahukast piltidega varustatud teosest lugemishimu rahuldada suhtega ca 73 senti lehekülje eest. Elus on kallimatki meelelahutust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles