Heli Veskimägi: oma keha ei tohi unarusse jätta!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööandjate Liidu juht Enn Veskimägi abikaasaga
Tööandjate Liidu juht Enn Veskimägi abikaasaga Foto: Peeter Langovits

Vabariigi aastapäeva ballil Ženja Fokini hingetuks võtnud kleidis säranud Heli Veskimägi on veendunud, et häid kreeme kasutades on võimalik vananemist edasi lükata ning et iga naine saab ka ise oma välimuse heaks palju ära teha.


45-aastane Heli kreemitab end küll iga päev, kuid ei maksa kreemi eest kunagi rohkem kui 600 krooni, sest hirmkallid kreemid ei õigusta end, vahendab Naisteleht.

Kreemidest ja lõikustest olulisemaks peab kolme lapse ema aga tõsiasja, et ilu peab tulema sügavamalt kui naha pealmistest kihtidest. «Oma keha ei tohi unarusse jätta, sest muidu on siledaks tõmmatud naha all vana ja haige inimene,» paneb Heli naistele südamele.

Ta ise on aastaid aktiivselt tervisesporti harrastanud - jooksnud ja suusatanud ning peab trenni endale hädavajalikuks nii suure magusaarmastuse kui hea enesetunde pärast.

Seltskonnas särada aitab teda aga kõige rohkem tema abikaasa Enn Veskimägi, kes talle lilli kingib ja iga päev väga õnnelikuks teeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles