Tainas:
500 g keedetud, riivitud kartuleid
5 spl tärklist
2 spl sulatatud võid
1 muna
soola
Segada ühtlane tainas.
Hakklihatäidisega kartulistruudel
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täidis:
250 g hakkliha
1 muna
1 tl soola
pipart
1 spl hapukoort
riivsaia
Peale riivjuustu.
Tainas rullida õliga määritud küpsetuspaberil õhukeseks, puistata peale riivsaia ja katta ühtlaselt hakklihaseguga, jättes ääred 2-3 cm ulatuses vabaks. Tainas keerata küpsetuspaberi abil ettevaatlikult rulli, küpsetada 200 kraadi juures 45 minutit. Siis määrida hapukoore ja võimalusel riivjuustuga, küpsetada veel 10 minutit.