Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734
Saada vihje

Hakklihatäidisega kartulistruudel

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Hakklihatäidisega kartulistruudel
Hakklihatäidisega kartulistruudel Foto: Sille Varblane

Tainas:
500 g keedetud, riivitud kartuleid
5 spl tärklist
2 spl sulatatud võid
1 muna
soola

Segada ühtlane tainas.


Täidis:

250 g hakkliha


1 muna


1 tl soola


pipart


1 spl hapukoort


riivsaia

Peale riivjuustu.

Tainas rullida õliga määritud küpsetuspaberil õhukeseks, puistata peale riivsaia ja katta ühtlaselt hakklihaseguga, jättes ääred 2-3 cm ulatuses vabaks. Tainas keerata küpsetuspaberi abil ettevaatlikult rulli, küpsetada 200 kraadi juures 45 minutit. Siis määrida hapukoore ja võimalusel riivjuustuga, küpsetada veel 10 minutit.

http://www.toidupildid.blogspot.com

Copy
Tagasi üles