![Hakklihatäidisega kartulistruudel](http://f7.pmo.ee/wnuEOp1_atoBxnWsEhoXk3dGQfs=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2010/03/19/334590t1h613e.jpg)
Tainas:
500 g keedetud, riivitud kartuleid
5 spl tärklist
2 spl sulatatud võid
1 muna
soola
Segada ühtlane tainas.
Tainas:
500 g keedetud, riivitud kartuleid
5 spl tärklist
2 spl sulatatud võid
1 muna
soola
Segada ühtlane tainas.
250 g hakkliha
1 muna
1 tl soola
pipart
1 spl hapukoort
riivsaia
Peale riivjuustu.
Tainas rullida õliga määritud küpsetuspaberil õhukeseks, puistata peale riivsaia ja katta ühtlaselt hakklihaseguga, jättes ääred 2-3 cm ulatuses vabaks. Tainas keerata küpsetuspaberi abil ettevaatlikult rulli, küpsetada 200 kraadi juures 45 minutit. Siis määrida hapukoore ja võimalusel riivjuustuga, küpsetada veel 10 minutit.