Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2010/03/19/334590t1h613e.jpg)
Tainas:
500 g keedetud, riivitud kartuleid
5 spl tärklist
2 spl sulatatud võid
1 muna
soola
Segada ühtlane tainas.
Täidis:
250 g hakkliha
1 muna
1 tl soola
pipart
1 spl hapukoort
riivsaia
Peale riivjuustu.
Tainas rullida õliga määritud küpsetuspaberil õhukeseks, puistata peale riivsaia ja katta ühtlaselt hakklihaseguga, jättes ääred 2-3 cm ulatuses vabaks. Tainas keerata küpsetuspaberi abil ettevaatlikult rulli, küpsetada 200 kraadi juures 45 minutit. Siis määrida hapukoore ja võimalusel riivjuustuga, küpsetada veel 10 minutit.